_Carmella_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Selamlar Moblarin irklari yani atiorum freakshow yada skulls nerde bulunur ve hangi mob turleri var bunlari gorebilecegim site varmi acaba yada program ? eger yardim ederseniz badge almam kolaylasak :) Saygilar
FireTiger Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Buraya bakabilirsin. Biraz eskidir ama idare et.[signature][hline]Golden Claw = lvl 35 scrapper(claws-dark armor) History = lvl 8 scrapper(spines-regeneration) Tonzang = lvl 9 blaster(assault rifle-devices)
_Carmella_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Selamlar site acilmior :) Saygilar[signature][hline]TL den 000000 (alti sıfır atildi ama tarihten hiç bir zaman 6-0 atilamaz 100 yüzüncü yili 10-0 gibi bir hediye ile gibi kutlamak istiyoruz Republic of Fenerbahçe [Bu mesaj _Carmella_ tarafından 02 Şubat 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj _Carmella_ tarafından 02 Şubat 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir]
tunch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yanlız senin imza antu forumlarından gelmiş gibi? farkettin mi bilmiyorum ama burası paticik :)[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 27
sirplayA Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 carmella kardesimdir laf sokusturmayin , laf etmeyin , ezmeyin , üzmeyin yoksa ÜZERİM.[signature][hline]Mrt
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ayyy, bu uyarıyı dikkate alın derim...[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
_Carmella_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Selamlar Sir nerlerdesin oyuna girmion etmion level 31 olduk :) 32 ye kosuom evde takiliom arabanin motorunu bozdum sonunda mavi duman cıkarior valide masrafi görünce kafayi yigecek ya neyse 1 kac ay arabasiziz öle gözüküyor :) Saygilar
sirplayA Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 canin sagoLsun :) uehueh dur bende girem bari oyuna Silezya the gral varmi otesi hihihihi[signature][hline]Mrt
Öne çıkan mesajlar