Heller Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Herkese selam benim sorunum; 2 günlük uğraş sonunda kazaadan animatrix i indirdim ancak divx5.0.5 açmadı yeni video ve audio codec gerekli dedi bunun üstüne gittim media playerda açmayı denedim (9.0 galiba) onda da altta connecting yazdı ardından connect to codec server fln dedi sonra error download codec fln dedi ardından sadece sesli olarak çalışmaya başladı ama görüntü yok hiç bir türlü :( Dosyanın ful adı: dvl-animatrix.avi Dosyanın boyutu: 716.766 o codec i nereden bulabilirim bana yol gösterirseniz sevinirim...[hline][b]* Never Feared Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciazma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Xvid codec dene. Filemirrors arama motorunda "Xvid"'i aratarak Xvid codec'i rahatlıkla bulabilirsin.[hline]MS[dot]com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heller Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 oldu walla çok çok çok saol :)[hline][b]* Never Feared Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 çalışır mı bilmiyorum ama k-lite'da bi codec pack olcak, temizinden bütün codecleri sil onu yükle. yalnız uyarim xp kullanıyorsan system restore point yarat bi tane, başın ağrımasın sonra[hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heller Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 98se kullanıyorum ve xvid codec sayesinde izleyebildim biraz karmaşı ancak etkileyici bir yapıt eğer matrix i seviyorsanız tavsiye ederim...[hline][b]* Never Feared Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar