aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 slm toplanma muabbetinden aklıma düştü bursadan kimler KO ya bağlanmakta bakarsınız toplanma olayına girebiliriz.... Girmeyebilirizde tabiii Neticeye bakacaz artık isteyen not düşsün.... İnşallah boşa topiç açmamışımdır.....[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ahuhuhu haybiye topiç açtık bursadan bi ben bağlanıyormuşum artık başbaşa bi çay içeriz hatta çayıda koydum sende şekeri koyarsın bakışaraktan içeriz ahuhuhuh[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSuRReCTioN Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ne var ne bursası bende bursalıyım[signature][hline]Only God Can Judge Me !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 olm gelsenize haftasonu istanbula iki saatlik yol be[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 gelmesi dert değilde bursa nın yolunu bulamayız bi daha ben ondan korkuyorum........ BURSA dan takılan KOcular kimler onu öğrenmek istedim :)[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 RESUR sen listenin başındasın zati sensiz çay içmek olmaz ahuhuhuh Başka kimler var!!!![signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 iskender beleşse atlar gelirim bursaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ben liseyi ozlediydim gelirm ugrarım bi ara yaınıza bi haftasonu :D[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 İskender vay anam vay biz çay içmeye çağırmıştık :) Artık RESUR size iskenderi ısmarlar demi RESUR....YETi de BURSA gezintisini ayarlar :) Çayları düşünmeyin o benden....Yani herşeyi benden beklemeyin.....[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaoTun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Valla ben Bursa'dan baglanmiyom ama MYKO'da bi Silver'lar vardi.(Abiniz_Silver, Bozkurt_Silver, Vince_Silver falan) bunlar 8 10 kisi ayni kafeden baglaniyorlardi Bursa'dan gecen gun Xigenon'da oynayan bi Bozkurt_Silver gordum, demekki USKO' ya da baslamislar...[signature][hline]USKO Xigenon Char_1 : Rouge - TuMaN_lvl2x MYKO ODIN Char_1 : Mage_Lightning_lvl5x Char_2 : Rouge_Archer_lvl3x Char_3 : Warrior_Attacker_lvl2x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: aziiizzz, 04 Şubat 2005 00:31 tarihinde demiş ki: İskender vay anam vay biz çay içmeye çağırmıştık :) Artık RESUR size iskenderi ısmarlar demi RESUR....YETi de BURSA gezintisini ayarlar :) Çayları düşünmeyin o benden....Yani herşeyi benden beklemeyin..... siz turu ayarlayın bilet milet kalıcak yer iskender vs. çayı ben ayarlarım o kadarda yüzsüz olmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 AHADA sponsor da bulduk BURSA nın KO cuları misafirperverdir....Bana bakmayın ben sonradan bursaya geldim :) geldiğimde çok küçüktüm hatırlamıyom ..... LORD nezaketinden dolayı teşekkürler bilader....Artık gelecek olanlarda söz ne diyeyim..... Hala oyunda adam kesmek nasip olmadı PC başında pinekliyorum karnımda acıktı yahu ben bi şeyler atıştıram....[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Kardeşler İSTANBUL SİZİ HAPSETMİŞ adlı şarkıyı size armağan ediyorum dinleyin gari.....:) (LAYZ reklamı) KO sizi çağırıyorrr!!!!....(Burger kings) COME on BURSA.....(bunu uydurdum) Biz bu reklamı iş olsun diye verdik...(Bunuda bi yerde okumuştum) Her türlü reklamı yaptık...Başka bir promosyon mu yapsak acaba....[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeti Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 :) biri beni anmış puahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ahuhuhu[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar