ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 a ya basınca :as s ye basınca :as q ta basınca:qw w ye basınca:qw zye basınca:zx x e basınca:zx 1e basınca :12 2 ye basınca:12 olarak çıkıo nedeni nedir????nası düzelir???(delirmek üzereyim)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 dikkat ettiysen hep aynı bölgedeki tuşlar. içine bişi kaçmış olabilir.[signature][hline]tıklayamazsın ugraşma i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bencede içine bişi kaçmş yada tuşlar birbirine takılıo :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ahha res attım düzeldi :D .yanlız kapanırken O die bi programı sonlandırmak zorunda kaldım.o yapıodu galiba.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 dikkat edersen bu soyledgıın tusların hepsi yanyana s-a a-s q-w bunlar yan yana tuşlar temas ediyor olabilir fakat başka sorunlarında olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 sorun halloldu çoktan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar