FirstEr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 70 milyona satıyorum... Full Cd Kabı+Haritası+Cdleri(ve elbette ki orjinal cd key :D)+Kullanım Kalvuzu (türkçe)Weblebi.comdan satın alınmış olan Everquest2' mi satıyorum! Her şeyiyle pırıl pırıl! [email protected] dan bana ulaşabilirsiniz... Banka havalesiyle rahatça alabilirsiniz... 3-5 milyon da olsa kargo ücreti size ait olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ulan FirstEr okadar beğendim demiştin ne oldu satıyorsun bakıyorum?[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glopfel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 cok büyük ihtimal alıyorum [email protected] msn den ya da mail yolu ile bana bi haber ver konusalım. ankarada ikamet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FirstEr Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 :) öyle yaa... naabalaım... Blizzard zehirlemiş bizi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar