Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Klavye tuşlarını çıkarmak

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Ya benim kalveye dün kola döküldü.. Klavyem micosoft,hani herkeste varya mousela birlikte alınıyo böyle tuşları var Media mail web/home falan zaten çoğu kişide bu klavyeden var. Bunun tuşlarını nasıl çıkarıcaz? Daha önce hiç çıkarmadım da kırarım diye korkuyorum. 3 tane uş yapış yapış olmuş basınca yapışıyo falan altını temizlemem lazım[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyosan hic cikarma. sonra takarken beceremezsin duzen tutmaz. gotur bi bilene yada teknik servise onlar yapsin. klavyen iyi klavye yazik etme bence.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK

[Bu mesaj crocodile tarafından 04 Şubat 2005 08:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
John_Petrucci, 04 Şubat 2005 08:51 tarihinde demiş ki:
tuşu altına ince bişey sokup çıkar direk tuşu.Löp diye çıkıyor zaten =)

ahahahahah.. guzel bi yontem...:)[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

klavyeyi tam bilmiyoruınm ama, çoğu klavye de yaman geerken genel şey board kısmını çıkartıp parçaları bi şleğen içinde yıkayıp sonra kurutma makinesiyle ve peçeteyle fazla bastırmadan kurulaman
bazı klavyelerde sonra geri takmak kasınç olabiliyo, ters takınca baştan başlıyosun sinirle, ama tertemiz oluyo[signature][hline]I have grown older,
You have grown colder,
And nothing is very much fun,
Any more.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten 3.5ytl ya da $ gibi bir fiyatı var yeni klavyelerin. Ama eski klavyemle bütünleştiğim için alasım gelmez hiç yeni klavye. 8 yıldır aynı klavyede yazıyorum.

Ancak şakur şukur bir şeyler dökerseniz yeni klavye tabii ki iyidir. Eskisi çekilmez yapış yapış...[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...