Sensible Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ya benim kalveye dün kola döküldü.. Klavyem micosoft,hani herkeste varya mousela birlikte alınıyo böyle tuşları var Media mail web/home falan zaten çoğu kişide bu klavyeden var. Bunun tuşlarını nasıl çıkarıcaz? Daha önce hiç çıkarmadım da kırarım diye korkuyorum. 3 tane uş yapış yapış olmuş basınca yapışıyo falan altını temizlemem lazım[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bilmiyosan hic cikarma. sonra takarken beceremezsin duzen tutmaz. gotur bi bilene yada teknik servise onlar yapsin. klavyen iyi klavye yazik etme bence.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK [Bu mesaj crocodile tarafından 04 Şubat 2005 08:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 tuşu altına ince bişey sokup çıkar direk tuşu.Löp diye çıkıyor zaten =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: John_Petrucci, 04 Şubat 2005 08:51 tarihinde demiş ki: tuşu altına ince bişey sokup çıkar direk tuşu.Löp diye çıkıyor zaten =) ahahahahah.. guzel bi yontem...:)[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 hatta (klavyenin altını açmayacaksan) tek yöntem.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Yöntemin nesi komik ki? Gerçekten de tek yöntem. Çatır çatır söküp tüm tuşları yıkadığımı bilirim. Haala da aynı klavyeyi kullanıyorum senelerdir misler gibi :)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 düşük ihtimalle de olsa bir tuş kırılabilir, o zaman da scroll lock falan tuşuyla değiştirirsin a-s-d-f-scrolllock-h-j diye gider, ama olsun :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 klavyeyi tam bilmiyoruınm ama, çoğu klavye de yaman geerken genel şey board kısmını çıkartıp parçaları bi şleğen içinde yıkayıp sonra kurutma makinesiyle ve peçeteyle fazla bastırmadan kurulaman bazı klavyelerde sonra geri takmak kasınç olabiliyo, ters takınca baştan başlıyosun sinirle, ama tertemiz oluyo[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ve gözün kapalı şakır şakır yazamıyorsan önce bir fotoğrafını çek bence klavyenin... Ha tabi 3 tuş takılıyor diyorsan gerek olduğunu zannetmiyorum :)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ya bıde normal klavyede tuslar cıt cıt dıye gelıyor hemende ben laptop unkını cıkartıyım dedım bıraz zorladım gelmedı :) cıkmıyormu bu tuşlar temizleyemezsem içerde ki koloniler gittikce artcak walla :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ya ben isyan ediyorum bazen , temizlemek yerine gidip yeni klavye alasım geliyor.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Zaten 3.5ytl ya da $ gibi bir fiyatı var yeni klavyelerin. Ama eski klavyemle bütünleştiğim için alasım gelmez hiç yeni klavye. 8 yıldır aynı klavyede yazıyorum. Ancak şakur şukur bir şeyler dökerseniz yeni klavye tabii ki iyidir. Eskisi çekilmez yapış yapış...[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 fotoğrafa ne gerek var? başlat > çalıştır > osk.exe[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Osk da hoşmuş tabii... İlk defa gördüm.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Bak arkadasım klawyene kola dokulduyse sen once space tuşunu cıkar ordan ılerle ve gerı aynı şekilde tak umarım olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar