Levent Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 6 Şubat 2005 pazar günü Gerekli Şeylerde CCB (2x Champions 1x Betreyars of kamigawa booster) Draftı yapılıcaktır, draftın başlama saati 13:30 dur ve 20ytl katılım ücretidir, kazanana 2, 2. olana ise 1 herhangi istedigi booster ödul olarak verilicektir, katılımcı sayısı tam 8 olmalıdır 7 veya 9 olamaz, su anda kayıt yaptırmıs olan 2 kişi bulunmaktadır, oynamak isteyen 6 kişi daha varsa lutfen bana, özel mesajdan, burdan veya imzamdaki kontak bilgilerimden haber versin. Not: hali hazırda 1. masa draft icin ismini yazdıranlar bu mesajı önemsemesin zira bu mesaj 2. draft masası içindir.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrall Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Arkadaşlar gelin yaw,ben açıkta kaldım 7 kişiye daha ihtiyaç var.Ayrıca gelen insanlara magic öğreticem:)[signature][hline]From the ashes of Reito rose a new kami. And thereafter at every battle came Horobi, Death's Wail. -The History of Kamigawa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Fotide oynamak istiyordu, yarın bi daha konusucam kaldı 6 :).[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Online hariç hiç drafta katılmadım. Bir problem çıkmazsa ben de gelmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Levon, tam listeyi yazabilir misin?[signature][hline]Berkin Bozdoğan - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 1. Masa Cem Erdoğan Levon Sabukyan Aydın Örnekal Kaan Bölük Rahim Ertap Mert Tuncay Haluk Örnek Burak Arslan 2. Masa Tolga Çakır Foti Pantazi (daha sormadım ama oynarım demişti) Rock (telefon acıp kesinleştiricem bugun)[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mail attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrall Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Arkadaşlar hadi biraz ilgi pls[signature][hline]From the ashes of Reito rose a new kami. And thereafter at every battle came Horobi, Death's Wail. -The History of Kamigawa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pestilence Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Levon ben oynarım yaz beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ok yazdım su anda, 2. masa icin 3 kişi var kesin, eger 8 cıkmassa haber vericem size yoksa saat 13:30 da gorusuruz.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar