erolcam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 http://www.multiphp.net/?page=network sitesinden baktığımda yine bazı kısımlar down olmuş şekilde şu anda oyunu hiç oynayamıyoruz oyundamı sorun yoksa yine adsl demi bilgisi olan buraya yazarsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaoTun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 adslde sorun ben daha yeni ciktim en ufak lag yoktu.[signature][hline]USKO Xigenon Char_1 : Rouge - TuMaN_lvl2x MYKO ODIN Char_1 : Mage_Lightning_lvl5x Char_2 : Rouge_Archer_lvl3x Char_3 : Warrior_Attacker_lvl2x [Bu mesaj MaoTun tarafından 04 Şubat 2005 11:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 adsl de var olsa Serverde olsa herkezde olrusdu Gavurlar oynuo valla CZ de Harpyde.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSuRReCTioN Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 dun gece bende lag yoktu saat 8 de gırdım sıfır denecek kadar azdı lag bugunde guzel eskısı kadar lag yok bakalaım aksam ne olacak[signature][hline]Only God Can Judge Me !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasher Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 hadi ya azaldı mı o kadar ben de bıraktmıştım alg yüzünden oyunu 2 haftadır[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki: ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar