erolcam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 http://www.multiphp.net/?page=network sitesinden baktığımda yine bazı kısımlar down olmuş şekilde şu anda oyunu hiç oynayamıyoruz oyundamı sorun yoksa yine adsl demi bilgisi olan buraya yazarsa sevinirim
MaoTun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 adslde sorun ben daha yeni ciktim en ufak lag yoktu.[signature][hline]USKO Xigenon Char_1 : Rouge - TuMaN_lvl2x MYKO ODIN Char_1 : Mage_Lightning_lvl5x Char_2 : Rouge_Archer_lvl3x Char_3 : Warrior_Attacker_lvl2x [Bu mesaj MaoTun tarafından 04 Şubat 2005 11:54 tarihinde değiştirilmiştir]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 adsl de var olsa Serverde olsa herkezde olrusdu Gavurlar oynuo valla CZ de Harpyde.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
ReSuRReCTioN Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 dun gece bende lag yoktu saat 8 de gırdım sıfır denecek kadar azdı lag bugunde guzel eskısı kadar lag yok bakalaım aksam ne olacak[signature][hline]Only God Can Judge Me !!!
Trasher Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 hadi ya azaldı mı o kadar ben de bıraktmıştım alg yüzünden oyunu 2 haftadır[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki: ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
Öne çıkan mesajlar