taranta Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 asagıdakiler ares serverinde satılıktır pazarlık yapılmayacaktır ilgilenenler lutfen pm atsın trina's piece :25 milyon 1500 hp scroll (30 adet) 3 miyon 500 bin 1000 hp scrooll (15 adet) 1,5 milyon mp,dex,int,str scroll (15 adet) 1,5 milyon viper +6 48 flame:16 milyon elemental+6 48 flame :11 milyon viper +5 40 flame : 10 milyon elemental +5 40 flame :7 milyon alchemy +4 32 flame:1,5 milyon bone +3 24 flame :300 bin cesitli goblin itemleri 200 bin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 taranta pazar alanına yaz :D[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taranta Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 yanlıslıkla yazdım buraya yeni konu acmısım silemedim mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 trinası o paraya satman cok zor dun aksam felaket dustu piyasası.gece arkadasla konusuodm pazarı kurmustum.adam 29 dan werdi iki saat aralıklarla fiyatını dusurdu.en son fiyatı 19m idi.kolay gelsn[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taranta Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 sanırım sen 30 a sattım diyordum e tabi dustu piyasa ama yukunu yukledi insanlar parası olan cok belkide en iyisi pazara anvill in yanına bırakmak talip olan olursa onda pazarlık yaparım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ewet ben 30 sattım yok 29 du galba ole bisey ikisinden biri tam hatırlamıom beynim manyak bulandı ama dun aksam adamın yaptıı rezillik aklımdan gitmio ya.bi malzeme bu kadar mı duser.gerci sen yine 25 30 m ye koy alan biri cıkmazsa dusersin saat bası fiyat :)[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 İşin komigi itemler bide pahalı.Oyunda o fiyata kac günde satar bilemiyorum.Buradakileri salakmı sanıyo bazıları,en sinir oldugum şeydir. Acıcaksan pazar alanına acacaksın,ki o pazar alanıda normalde boyle ingame itemler icin degil,daha ciddi seyler icin,acc-vs olması gerekliydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Buzk, 04 Şubat 2005 18:29 tarihinde demiş ki: İşin komigi itemler bide pahalı.Oyunda o fiyata kac günde satar bilemiyorum.Buradakileri salakmı sanıyo bazıları,en sinir oldugum şeydir. Acıcaksan pazar alanına acacaksın,ki o pazar alanıda normalde boyle ingame itemler icin degil,daha ciddi seyler icin,acc-vs olması gerekliydi bence. hay agzın bal yesin buzuk hayır yanis satsa bi lobo lycaoun shard fln içim cız etmicekte forumlar genelde elde patlayan yada çok ii şeylerin açık arttırmayla satıldıgı yerlerdir böyle ucuz itemları bide pahalıya gagalamak nerden icap etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 1. si pazar alanina acicaktim bi bakmisim yeni konu acmisim demis arkadas sanirim topici de babam koydu. 2. fiyatlar abarti goblin cesitleri 200k peh 3. topicden ares satilik die okuyup girdim gaza geldim aliodum :D[signature][hline][ code=php ] KNIGHT ONLINE Server Ares,Diez,Xig Lvl 35,32,37 Archer,Mage,Assasian ?>[ /code ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Lord_Unholy, 04 Şubat 2005 18:58 tarihinde demiş ki: said: Buzk, 04 Şubat 2005 18:29 tarihinde demiş ki: İşin komigi itemler bide pahalı.Oyunda o fiyata kac günde satar bilemiyorum.Buradakileri salakmı sanıyo bazıları,en sinir oldugum şeydir. Acıcaksan pazar alanına acacaksın,ki o pazar alanıda normalde boyle ingame itemler icin degil,daha ciddi seyler icin,acc-vs olması gerekliydi bence. :tup: hay agzın bal yesin buzuk hayır yanis satsa bi lobo lycaoun shard fln içim cız etmicekte forumlar genelde elde patlayan yada çok ii şeylerin açık arttırmayla satıldıgı yerlerdir böyle ucuz itemları bide pahalıya gagalamak nerden icap etti. [signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar