Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Anime indirmek için kullandıgımız yolları ve bunların rehberlerini buraya yazarsak daha iyi olur http://www.divxforever.com/index.php?showtopic=21232 Rehber linki Ben anime indirmek için E mule Freeangel Mod kullanıyorum ve hemen rehber linkini veriorum,tek bir dosyada yüksek hızlar yakalayamasamda cok dosyada düşük hızlarla 5-15 arası(animeler için konusuom,anime dısında 20 gördüğüm çoktur...)hızlarla toplamda fix 22-25 kb arası bir hızdayım.Razorback 2 serverını kullanıom(Sanki bu server anime için yavaşmış gibi gelior eger anime için tavsiye ettiginiz bir server varsa yazarsanız sevinirim).E mule kurulumundan sora ed2k linklerini(torrent gibi e mule için download linkleri) www.anidb.net sitesinden temin edebilirsiniz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 baktım burası çok tepki almadı durumdan vazife çıkardım. Benim kullanıdğım yollar: Torrent: anime fansub gruplarının sitelerinden bulduğum bir yol. Genel bilgiyi buradan bulabilirsiniz. En beğendiğim ve arayüzünü sevdiğim client Azureus , ilk bakılması gereken yer burası dır diye düşünüyorum. IRC: bazı gruplar torrent kullanmayabiliyor ama IRC kullanmayan hiç yok. 3 büyük irc kanalı var: bunlar Rizon.net , Mircx (şu ara kapalıymış sanırım) ve Zirc . benim kullandığım client geleneksel Mirc. Burası DC mantığıyla çalışıyor. Bot'lardan çekilirse hızlı gelir yoksa fserv lerde ömür tüketilebilir. Botların 1mbit+ upstream hızları var, yani çekmek sorun değil. Sadece animenin hangisinde olduğunu bulmak zor :) [Bu mesaj tanoren tarafından 04 Şubat 2005 18:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Torrent Genellikle eski animelerde daha çok işe yarar. Mirc indirirken eski animeleri (veya lisanslanmış olanları ) bulmak zor olabiliyor. Ancak torrentin eksiside yavaşlaması, anime kanallarının tracker'ının çökmesi gibi durumlar var. Mirc torrentten iyi yanı upload gibi bir sorununuz yok birde botlar gayet hızlı oluyor. Eğer 3-4 sene önceki animeleri arıyorsanız ve bu anime bir klasik değil ise torrent ilk tercihiniz olmalıdır. Yok ben yeni bölümleri takip ediyorum derseniz mirc torrentten daha iyidir. Genellikle her Fansub'un kendi mirc kanalı vardır ve bunları öğrenmek istiyorsanız anime açılışında kenara köşeye serpiştiriyorlar. Bu sırada geleneksel mirc alternatif olarak sysreset tavsiye ederim www.sysreset.com ' dan bulabilirsiniz Mirc farkı Nickserv manager olması[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Birde arkadaslar MSN lerinizi veya ICQ larinizi yazinda genel olarak soru cikanlar olabilir die diyorum...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Vicious, 04 Şubat 2005 18:55 tarihinde demiş ki: Torrent Genellikle eski animelerde daha çok işe yarar. Mirc indirirken eski animeleri (veya lisanslanmış olanları ) bulmak zor olabiliyor. Ancak torrentin eksiside yavaşlaması, anime kanallarının tracker'ının çökmesi gibi durumlar var. Mirc torrentten iyi yanı upload gibi bir sorununuz yok birde botlar gayet hızlı oluyor. Bu sırada geleneksel mirc alternatif olarak sysreset tavsiye ederim www.sysreset.com ' dan bulabilirsiniz Mirc farkı Nickserv manager olması abi tersi olmasın: eski animeler IRCden yeniler torrentten diye. Bide upload a sorun gözüyle bakılmasını çok kınıyorum ve her fırsatta dile getiriyorum!! Sysreset, fserv (fileserver) kurmak için gerekli. hemen bütün kanallarda 'voice' kullanıcılar (fserv kurup, upload yapanlar) önceliklendiriliyor. bunun içinde bir fserv kurup upload edebilir hale gelmek gerekiyor. yani upload yapmayı istiyor. kim nerede diye buraya bakabilirsiniz: Anime Fansub Grup Listesi [Bu mesaj tanoren tarafından 04 Şubat 2005 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar