Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avakado nasıl yenirrr??

ege1903

Öne çıkan mesajlar

dün bi deneyim olsun arkdaşlarla bir tane avakado(amerikan armuduymuş) aldık !! (1.75YTL)

dün akşam yemeğe karar werdik odun gibi yeşil kabuğunu soyduk içinden kütük gibi bşi çıktı ne olduğu belirsiz bilen warsa bi yardımcı olsun?nasıl yiyecez bunu yaa? bari cebimizde harcadığımız son para boşa gitmesin??

paticilerin engin bilgilerinden yararlanmak istedim??
Sosyal ağlarda paylaş

hakkatten çok gereksiz mesajlar oluyo ya[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

avakadoyu cekirdeginden ayirip kabuklarindan da ayirdiktan sonra orta boy olanlarindan birini mesela, limon suyu ve az zeytinyagiyla rondodan gecirip salata sosu yapabilirsin. Meyve gibi yenecek bir halt degil tek basina. Sos olarak kullaniliyo bazi alkollerde be salatalarda..[signature][hline]Razorjimmy says:
o region'un "onDoubleClick"ine şey dedim, if strongbackpack, then açamazsın..
Sosyal ağlarda paylaş

bu topicin özetini çıkartında [How To]sunu yaparız[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Avokadoyla salata yapılırmış..

Annem'in tarifi :

Atom marul alınır. Büyükçe doğranır. İçine ceviz içi ve küp küp doğranan avokado ilave edilir. Aman avokadoyu abartmayın az koyun. Domates konulur ardından da hardal, zeytinyağı ve limon ile yapılan sos ilave edilir.[signature][hline]I lie here in my blood
And see my family get killed
I feel abandoned by my god
I fear death's chill
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...