ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 dün bi deneyim olsun arkdaşlarla bir tane avakado(amerikan armuduymuş) aldık !! (1.75YTL) dün akşam yemeğe karar werdik odun gibi yeşil kabuğunu soyduk içinden kütük gibi bşi çıktı ne olduğu belirsiz bilen warsa bi yardımcı olsun?nasıl yiyecez bunu yaa? bari cebimizde harcadığımız son para boşa gitmesin?? paticilerin engin bilgilerinden yararlanmak istedim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Vitamini kabuğunda onun yaw ne yaptınız siz :([signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 hakkatten çok gereksiz mesajlar oluyo ya[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: EomerMcEwan, 04 Şubat 2005 14:19 tarihinde demiş ki: Vitamini kabuğunda onun yaw ne yaptınız siz :( kabuğunu mu yiyecez yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 yok yaw o cok sert birsey degilde onu soyduktan sonra icinde bir de cekirdegi war onu da cıkartcaksınız sonra tabi dediin gibi cok sertse rendele.sekerle yenebilio yogurtla yenebilio yogurtlu sekerli we sade yenebilio.Kendileri tatlı bir meyve diildir yalnız buruk bir tadı wardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Böle kivi gibin bişey mi bu ?[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 avakadoyu cekirdeginden ayirip kabuklarindan da ayirdiktan sonra orta boy olanlarindan birini mesela, limon suyu ve az zeytinyagiyla rondodan gecirip salata sosu yapabilirsin. Meyve gibi yenecek bir halt degil tek basina. Sos olarak kullaniliyo bazi alkollerde be salatalarda..[signature][hline]Razorjimmy says: o region'un "onDoubleClick"ine şey dedim, if strongbackpack, then açamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: HymnOfChuck, 04 Şubat 2005 14:24 tarihinde demiş ki: Böle kivi gibin bişey mi bu ? yok be abi alakası bile yok biz de ilk defa aldık ama amerikan armudu olduğunu duyunca bildiğimiz armuda benziyodur diye dşündük içide dışı da kütük gibi çıktı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 yalan soylemisler sana :)[signature][hline]Razorjimmy says: o region'un "onDoubleClick"ine şey dedim, if strongbackpack, then açamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Almayın avakado mavakoda hem kötü hem pahalı bi meyve.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Cidden ya yicek başka bişey mi kalmadı :P[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 tek baçına yenmez o iğrenç bi tadı var kesin başka bi formülü vardır en iyisi siz gidin elma yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bakın chronuos un werdii tarifi de deneyeblirsiniz ama ben de bi kac yedim ole adı war tadı yok resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: HymnOfChuck, 04 Şubat 2005 14:47 tarihinde demiş ki: Cidden ya yicek başka bişey mi kalmadı :P abicim zaten bi deneyelim diye ancak 1tane alabildik!! ama artık bilmediğim meywleri almadan önce bi araştıracam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 En mantıklısı o olur ege1903 (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Benim bildiğim avakadoyu bekletiyosun bir ay kadar o yumuşayınca yeniliyor.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 zamo doru soluosn onu zaten satanlar senin yerine bekletio.we belli zaman aralıında da satıshta tutolar.Ama pazarda dalından koparılıp getirilmish bi pazarcı amcadan aldıın gibi bi warsayım kurarsak bekletmeden yemeyn arkadashlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bu topicin özetini çıkartında [How To]sunu yaparız[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Avokado yoğurtla yenmez. Bu konu da beni avokado etmez. Ahh mumi ahhh.Nerelerdesin be.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Keşke kabuğunu atmasaydın. :([signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: EomerMcEwan, 04 Şubat 2005 15:23 tarihinde demiş ki: Keşke kabuğunu atmasaydın. :( her ihtimale karşı atmadım buzdolabında duruyuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 iyi iyi :D Onu suda kaynatıp rendele. suyunu gökme. Çay olucak ondan :D Rendelediğin yumuşak avakado kabuğuylada. Tatlı yapacaz senle :) Pm den atayım ben sana tarifi..[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ilk önce güzelce terbiyelicen onu.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Avokadoyla salata yapılırmış.. Annem'in tarifi : Atom marul alınır. Büyükçe doğranır. İçine ceviz içi ve küp küp doğranan avokado ilave edilir. Aman avokadoyu abartmayın az koyun. Domates konulur ardından da hardal, zeytinyağı ve limon ile yapılan sos ilave edilir.[signature][hline]I lie here in my blood And see my family get killed I feel abandoned by my god I fear death's chill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleepwalker Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bende bi kere yemeye kalktım bu meyveyi aynı sabun gibi bi tadı vardı sen salata sosu fln yap. tek başına fln yeme rakının yanındada tavsiye etmem :) [Bu mesaj Sleepwalker tarafından 04 Şubat 2005 16:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar