Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Şimdi benim, bağlantımın 5 10 saniye de bir gitmesi gibi bir problemim var.Nedeni ise hatta ki bazı değerler düşükmüş.Teknik servisin gelip yapması lazımmış bunu.Ama 2 kere geleceğiz demelerine rağmen tık yok... Alternatif olarak halletirebileceğim başka bir yer var mı ? Başvurabileceğim bir yer... 1 ay dan fazla süredir eziyet çekiyorum.Yeter beeuee[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Eziyet hala bitmedi bende bursadan giriyorum 3 haftaki baglantı hızım suan %40 oranında düşmüş durumda..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hangi teknik servisin gelip yapmasi lazimmis.??[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 konuşma şöyle gelişti -... hattınızın değerler çok düşük teknik servise yazdırıyorum gelecekler yapacaklar -bu 2. konuşmamız umarım gelirler artık. -umarım... - O_o[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 o ho hooooooooo. telekomdan gelecek ha teknik servis. yalan serefsizim. ne teknik servisi ya. gelse gelse en fazla şebekeciler gelir hattını (tel) kontrol eder. baska bise yapamaz onlar. sen bence baska yollardan cozmeye bak. hatta o zaman baglı oldugun santrale kendin git konus ordakilerle. santraldeki adamlare genelde okumus tekniker insanlardir. daha iyi yardimci olurlar.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 aynı sorun bendede var fıstık gib bağlantı 5-10 saniyede bir löp diye sıfırlanıyo.. teknik servis falan beklesem geldiklerinde internet artık kabloyla yapılmıyo olur heralde[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bende de oluyor aynı sorun bunun üstüne gece 12-1 den sonra da bir daha gelmemek üzere hattım göçüor 2 defa geldiler telekomdan bakınıp bakınıp gittiler bu akşam göçünce 4-5tane daha arıza kaydı veririm sonra tekrar gelirler aynı senaryoyu baştan yaşarız[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bu arada ultratv internetim, sahrayıceditte oturuorum bu sorunu olanlar nerde oturuyo acaba bölgesel bi olay flnmı?[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ya bence bu kendi pc nizden kaynaklanan biseydir. niye diyeceksiniz. cunku aynı olay bendede oluyodu. xp kullanıyodum ve mesela 1 dk kullanmayım interneti bida resetlemeden modemi baglanmiyodu hicbiyere. format attim yeniden yukledim yine olmadi bende bu kez win2000 yukledim gayet sorunsuz hic kesilmeden kullaniyom.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 benim win98 galiba format atacam yakında bende sürekli oluyo 1 dakika interneti kullanmıyınca falan diil yani, nese bi format lazımdı ztn :p[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal) [Bu mesaj Mirluin tarafından 01 Şubat 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Sabredin arkadaslar yakında telekom özelleşecek ve bizde kurtulacagız.. insallah o gunleri görürüz.[signature][hline]Interneti sadece chat yapip mp3 indirmek icin kullanmiyorsaniz ; www.paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ya beyler gne var mı sorunlar gerek sıteler gerekse battlernet sunucularına gırılmıyor,siz de?[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 10 dakka önce internetim yoktu girilmiodu şimdi var ama yok gibi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bugün gün boyu yaşandı bu sorun aslında var gibi gözüküyor byte almıyordu modeme her resette düzeldi bende =P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar