Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

offf telekom offf

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

Şimdi benim, bağlantımın 5 10 saniye de bir gitmesi gibi bir problemim var.Nedeni ise hatta ki bazı değerler düşükmüş.Teknik servisin gelip yapması lazımmış bunu.Ama 2 kere geleceğiz demelerine rağmen tık yok...

Alternatif olarak halletirebileceğim başka bir yer var mı ? Başvurabileceğim bir yer...

1 ay dan fazla süredir eziyet çekiyorum.Yeter beeuee[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Sosyal ağlarda paylaş

konuşma şöyle gelişti

-... hattınızın değerler çok düşük teknik servise yazdırıyorum gelecekler yapacaklar
-bu 2. konuşmamız umarım gelirler artık.
-umarım...
- O_o[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Sosyal ağlarda paylaş

o ho hooooooooo. telekomdan gelecek ha teknik servis. yalan serefsizim. ne teknik servisi ya. gelse gelse en fazla şebekeciler gelir hattını (tel) kontrol eder. baska bise yapamaz onlar. sen bence baska yollardan cozmeye bak. hatta o zaman baglı oldugun santrale kendin git konus ordakilerle. santraldeki adamlare genelde okumus tekniker insanlardir. daha iyi yardimci olurlar.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

aynı sorun bendede var fıstık gib bağlantı 5-10 saniyede bir löp diye sıfırlanıyo.. teknik servis falan beklesem geldiklerinde internet artık kabloyla yapılmıyo olur heralde[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
Sosyal ağlarda paylaş

bende de oluyor aynı sorun

bunun üstüne gece 12-1 den sonra da bir daha gelmemek üzere hattım göçüor

2 defa geldiler telekomdan
bakınıp bakınıp gittiler
bu akşam göçünce
4-5tane daha arıza kaydı veririm
sonra tekrar gelirler
aynı senaryoyu baştan yaşarız[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

ya bence bu kendi pc nizden kaynaklanan biseydir. niye diyeceksiniz. cunku aynı olay bendede oluyodu. xp kullanıyodum ve mesela 1 dk kullanmayım interneti bida resetlemeden modemi baglanmiyodu hicbiyere. format attim yeniden yukledim yine olmadi bende bu kez win2000 yukledim gayet sorunsuz hic kesilmeden kullaniyom.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

benim win98 galiba format atacam yakında bende sürekli oluyo 1 dakika interneti kullanmıyınca falan diil yani, nese bi format lazımdı ztn :p[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)

[Bu mesaj Mirluin tarafından 01 Şubat 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bugün gün boyu yaşandı bu sorun aslında var gibi gözüküyor byte almıyordu modeme her resette düzeldi bende =P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...