Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tarih hakkında bilgililer..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başlık biraz anlamsız oldu;
Neyse konuya giriyorum bi grup olarak bi oyun programlıyoruz, tip olarak RPG, oyun tarzı olarak Final Fantasy Tactics ~ Dragon Court arası diyebilirim... Çok az (item yollamak gibi) multi player desteğide olucak... Sistem flm tam oturmadı bu sadece aklımızdaki o yüzden deişikliklerde olabilir...
İlk başta aklımızda klasik D&D class ve race'leriyle (elf,orc,fighter,cleric.. vs vs) oluşturmak vardı şimdi ise Osmanlı ağırlıklı olmak üzere bizim kültürümüzü taşıyan bi oyun yapmak daha cazip gözüküyo...
Bu konuda cidden bilgili, danışabiliceğimiz insanlara iğtiyacımız var... Eğer yardım edebiliceğinizi düşünüyosanız özel mesaj ile size nasıl ulaşabiliceğimizi gönderirseniz sevinirim :)[signature][hline]Streea the Mincer
Reany the Necro
Froc the Merc
DaoComics
Mesaj tarihi:
evet d&d tipinde binlerce oyun zaten var, boyle degisik bir deneme ilginc olur. Eski Turk masallari kitaplarinda baya bir malzeme var aslinda onlara da bir bakin.

bu arada nasil bir oyun bu, 3d bir engine mi kullaniyorsunuz? yoksa flash veya sprite gibi mi? Ben tarihci degilim ama 2d ve 3d-artist olarak bir kac yabanci oyuna calistim amerikada freelance olarak.
Biraz bilgi verin eger ciddiyse.

Bu arada aklima bir turk-rpg class geldi ornegin:
Dervis(h): (Monk ve bard karisimi, bir class). Genelde mese , kizilcik sopasi gibi silahlar kullanir. Kilic,kalkan veya metal zirhlari kullanmaz. Hafif ve buyulu kumastan yapilmis kiyafetleri giyer. Musiki bilgis sayesinde dusmanlari kisa sure uyutan, bayiltan buyulu ney gibi muzik aletleri de kullanir. Yakin dovus sanatlarinda ustalasir, ve donerek yaptigi ataklarla birden cok hedefi kontrol edebilir...

simdi uydurdum ama ben de hep boyle bir oyun dusunmusumdur. ehe

[Bu mesaj demirbilek2 tarafından 04 Şubat 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
oyun hakkında daha zengin bi bilgi sunarsan forumdan hem fikir hem de bilgi alabilirsin diye düşünüyorum, ama tavsiyem, eğer grubunuz içine tarih bilgisi olan oyun sever bulunmasına karar vermişseniz de bu tek bir kişi olmasın, tarih dediğin şeyin herkes başka bir kısmından etkilenir çünkü, bir kaç kişinin olması çok daha zengin kılar yapımı

neyse, iyi çalışmalar[signature][hline]evryone expects u to perform but u cant. copy/paste but nothing happens. undo but cant undo. get text ha ha ha. Im a very busy person im srry youll have to wait until tomorrow or maybe the next day if u re lucky. if im lucky. if im lucky ill still be here. hello how are you is evrything

**no more dinosaurs@ montezaus
*** montezaus.deviantart.com
  • Yeni Oluştur...