Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Arkadaşlar 3dsmax'daki karakterlerim için kaplamalara ihtiyacım var fakat boyama teknikleriyle ilgili tutorial bulamıyorum sorduğum insanlarda yardımcı olamayınca buraya örnek vererek sizden yardım istemek zorunda kaldım. Şimdi karakterin kaplamalarını ve kaplanmış halini yollayacağım bu tip boyama nasıl yapılır herhangi bi tutorial vs en ufak ne varsa bildiğiniz lütfen paylaşın..bunlar kaplamalar buda kaplamaların karaktere uygulanmış hali Yardımlarınıza muhtacım efem. [signature][hline]msn/mail|mail|icqAha ben [code=php]Isırırım,bırakmam[/code] [Bu mesaj Maedhros tarafından 03 Şubat 2005 20:02 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Maedhros tarafından 03 Şubat 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bu kaplamalarda amma yer kaplıomuş :P[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel, GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 cok keskin abi karakter niye oyle.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 oyun için yapılmış bir model o o yüzden face sayısı çok düşük kasmaması için bilgisayarı.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben [code=php]Isırırım,bırakmam[/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 abi bu grafikler hic bi bilgisayarı kasmaz zaten :p tabii farcry istemiyoruz ama biraz smooth guzel olurdu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 kaplayabilsek sorun dııl ıstedıın kadar yumusatırım ben hatlarını yeterkı kaplayabıleyım bı el atıverın be =P [signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben [code=php]Isırırım,bırakmam[/code] [Bu mesaj Maedhros tarafından 03 Şubat 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 http://67.15.36.49/team/Tutorials/texturing_metal/texturing_metal1.asp şu tip bişi arıyorum abicim hiç mi bilen yok ühühü..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben [code=php]Isırırım,bırakmam[/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 var ama sana yok :D[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel, GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 özellikle organic texturelar için iki alternatifin var. ya bi arkadaşından rica ediceksin senin için çizicek, ya da fotoğraflardan yola çıkarak editleyerek çalışıcaksın. texture zordur.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ya be alaksızlaşacağım izninizle Maedhros bu kadar tipsiz irşey üzerinde miden ters dönmeden nasıl çalışıyorsun ki ? : ) ne oyunu bu arada ? merak ettim nasıl bir karater bu sanki cinsel bir göndermesi var gibi : )[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 örnek o. kendisinin yaptıı bişi diil.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 horacenin dedii gibi modellemesi zor değil aslındada böyle texturelar yapsam kralını tanımam =P alfa yayınlarının 3dsmax4 adlı kitabında yapımını anlattığı karakterlerden biri ama adam sadece pshopta boyadım dedi ühü =) bi yol göstercek abimiz yok kötü oluyo o yüzden ahh ah neyse..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben [code=php]Isırırım,bırakmam[/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bi 3dci arkadaşla çalışmalar yapmıştık böyle. güzel olmuşlardı da upload edemicem. işleyişi şööle olmuştu. modeli yaptı arkadaş. bi programda, model üstünden boyamayı yaptım. zbrush galiba. emin dilim. sonra o boyamayı fotoşopa gönderip detaylandırmıştım. güzel olmuştu. ezbere de yapılmıyo şerefsiz. tam sarması lazım. özellikle organiklerde yine tabi.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar