Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Photoshop (Boyama teknikleri)

Maedhros

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar 3dsmax'daki karakterlerim için kaplamalara ihtiyacım var fakat boyama teknikleriyle ilgili tutorial bulamıyorum sorduğum insanlarda yardımcı olamayınca buraya örnek vererek sizden yardım istemek zorunda kaldım.

Şimdi karakterin kaplamalarını ve kaplanmış halini yollayacağım bu tip boyama nasıl yapılır herhangi bi tutorial vs en ufak ne varsa bildiğiniz lütfen paylaşın..

bunlar kaplamalar

buda kaplamaların karaktere uygulanmış hali

Yardımlarınıza muhtacım efem.

[signature][hline]msn/mail|mail|icq
Aha ben
[code=php]Isırırım,bırakmam[/code]
[Bu mesaj Maedhros tarafından 03 Şubat 2005 20:02 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Maedhros tarafından 03 Şubat 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

özellikle organic texturelar için iki alternatifin var. ya bi arkadaşından rica ediceksin senin için çizicek, ya da fotoğraflardan yola çıkarak editleyerek çalışıcaksın. texture zordur.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Sosyal ağlarda paylaş

ya be alaksızlaşacağım izninizle
Maedhros bu kadar tipsiz irşey üzerinde
miden ters dönmeden nasıl çalışıyorsun ki ? : )

ne oyunu bu arada ?
merak ettim nasıl bir karater bu
sanki cinsel bir göndermesi var gibi : )[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.

http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Sosyal ağlarda paylaş

horacenin dedii gibi modellemesi zor değil aslındada böyle texturelar yapsam kralını tanımam =P
alfa yayınlarının 3dsmax4 adlı kitabında yapımını anlattığı karakterlerden biri ama adam sadece pshopta boyadım dedi ühü =)

bi yol göstercek abimiz yok kötü oluyo o yüzden ahh ah neyse..[signature][hline]msn/mail|mail|icq
Aha ben
[code=php]Isırırım,bırakmam[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

bi 3dci arkadaşla çalışmalar yapmıştık böyle. güzel olmuşlardı da upload edemicem. işleyişi şööle olmuştu. modeli yaptı arkadaş. bi programda, model üstünden boyamayı yaptım. zbrush galiba. emin dilim. sonra o boyamayı fotoşopa gönderip detaylandırmıştım. güzel olmuştu. ezbere de yapılmıyo şerefsiz. tam sarması lazım. özellikle organiklerde yine tabi.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...