KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Buzkirpisi, 19 Aralık 2004 22:21 tarihinde demiş ki: Su antares denen cici yaratıgı bulsak para vermemize gerek kalmazda,o kadar aradım bulamadım :( Abicim dün gece cardinal keserkene Antares'i gördüm ve daldım. 3 kişiyik ama ancak 5dk. da indirebildik :) tabi healer arkadan paso heal basıyodu ve cardinaller de bize dalıyodu. En nihayetinde Antares'i tahtalı köye gönderdik. Sandık düştü ve açıldı. Ama ne çıktı, sadece baş :))))))) Sitede Fireblast Scroll kaynağı olarak Antares'i göstermiş ama gördüğüm o dur ki ondan çıkma yüzdesi de hemen hemen aynı.... :)[signature][hline]KaKsi - El Morad Warrior LvL - 40+ KASIMPATI_MANYAGI - El Morad - Rogue LvL - 45(styx ağır geldi taşıyamıyom) HaSeNeK - El Morad - Magician LvL - 30+(bekle beni estlant geliom) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bende 2 tane war isteyene satarim :D[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gewseksew Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 kaca satcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 hm hangi serwerdasin[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gewseksew Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 diezdeyim su an alamam ama para toplamaya baslicam ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 20m :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gewseksew Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 masallah ulan ejnebiler bilem 15m dio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 15 ? hemen aliyim.[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gewseksew Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 geçen moradan pazarda gördüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 :D sen parani toplada bi$iler yapariz.[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Xigde 14 e verdim valla,millet böle zengin oluyo işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 :D[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cunyir Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Arkadaşlar anlattığınız şeylerin %15 ini ancak anladım. Kafama takılan başka bir soruyu tekrar aklıma getirdiniz. Bazı scrollar var ve kenarında 1 yazıyor. Örneğin +1500 hp, + 300 defence gibi. Ben bu scrolları bir keremi kullanacağım yoksa inventory de saklayıp her zaman bonusu kazanacakmıyım ? Beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim. Çünkü fiyatları gerçekten çok pahalı ve el yakıyorlar. Boşuna bu parayı vermek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Jander inşallah bana vereceğin thunderi satıyosundur :hrr: seninkini satabilirsin :-P sakın bana vereceğini satma.falla yakarım çıranı akşam :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
afrodizyak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 arkadasım o yanlarında bir yazanları alma senin gibi bilmeyenleri kazıklamak icin yuksek fiyatlara satıyorlar.Normalde onlar 30 tane olur mesela hp scroll ve 3 ile 3.5m ye satılır.Bunlar her kullanımında bir azalır ve 30dakika idarelidir.yeteri kadar acık mı daha fazla bilgi ister misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 :D[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 gülme olm jander.valla hele bi sat bittin olm sen :D[signature][hline]:hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 :D onu sallada bu ak$am konu$alim ismail abiyle :D[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 haklısın olm.yoksa bozacak bu net bizi.ben eve alcam lem bu gidişle olmayacak böyle valla[signature][hline]Name: DreaM_BoY_ Server: Diez Race: Karus Job: Paper Mage Level: 5x Np: 100 onuda para ile aldım :-P Clan: :hrr: __NumberOne__ :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 olm jander söylese söylese çapçap söyler onu :-) söyle ona söylesin lem :)[signature][hline]Name:DreaM_BoY_ Server:Diez Race:Karus Job:Paper Mage Level:5x Np:100 onuda para ile aldım :-P Clan::hrr: __NumberOne__ :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar