Thalion Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 :) Zaten benim ayağımı kırmamın paintball'la pek bir alakası yok, sonradan haberim olduğu için bir de yazın ortasında bot giymek istemediğimden, boğazsız ayakkapılar ve kısa çoraplar vardı, adam gibib ir ayakkabı olsaydı ayağımda muhtemelen hiçbirşey olmazdı allahtan şanslıydım temiz bir kırık oldu.. Düz yolda koşarken ayakkabının ucunun ufacık bir taşa takılması ciddi talihsiz bir olay. Ayak iyileşti de halen kırığın etkileri ara sıra spor sonrası ağrı sızı olarak geliyor bilekte olduğu için kırık biraz can sıkıcı ama çok şükür temiz bir kırıktı.. Zevkli bir gündü ama.. Ayağımı kırdığımda zararı azaltmak için yerde takla atıp ayağa kalktım tekrar, adrenalinden ilk anda ayağımı kırdığımı anlamamıştım, burkuldu zannediyordum, o ana kadar 2 kişi vurmuştum.. güzel de bir yere geçmiştim sağ tarafta ortadaki siperlerdeydim, sağ tarafta önümde bulunan 2 rakibi çıkartmıştım oyundan, bulunduğum yerden orta ve sol siperlerdeki 3 kişiyi çok temiz görüyordum, ayağımı yere basmadan zıplayarak bayaa bir atış yaptım 1 kişiyi daha vurdum sonra ayağımı yere koyunca kırıldığını anladım olduğum yere yığıldım ama ciddi çok eğlenmiştim ;) Güzel bir sağa, pro bir ekip teşekkürler Oğuzamca ;)[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir_carmelo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 walla ben oynadım we çok beğendim gerçi biraz pahalı ama olsun.bir de acıtıp acıtmamasına siz karar weriyosunuz. yani merminin şiddetini siz ayarlıyosunuz. ben en şiddetlisini oynamak isterdim ama bazıları koktuğu için oynayamadık.herhalde bir iki gün izi çıkmıyormuş felan filan feşmekan[signature][hline]K.A.L. öğretmeni Niyazi Hoca bir tarihte demiş ki;"olum konuşmayın lan, walla susmazsanız yazılı kağıtlarınızı dağıtmam zil çalınca da alırım!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 hep istemişimdir yapmak bigun fırsatını bulsamda gitsem eglensem tepişsem :D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 eceip bi oyun yaw... oynamak lazim walla... zevkli bisiye benziyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Ya Paticik Paintball turnuvası yapmak lazım.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Anavatanımıza saldırırlarsa olası gazete manşetleri demişsiniz.. Belki ilk başlarda olayı kendi adlarına bir zafer veya reklam havasında vereceklerdir veya methiyeler düzüp yapmaya çalıştıkları işgali mazur göstermeye çalışacaklardır. Ama ilerleyen zaman ile onurlu bir halkın bağımsızlık savaşına tanık olup belkide yaptıkları saçmalık ve hata üzerine manşetler atacaklardır. Ama ne olursa olsun, savaş öncesi veya süresince ne yazılırsa yazılsın, savaş sonrası tüm dünyadaki gazetelerde tek bir manşet olacaktır:Bağımsız TÜRKİYE Cumhuriyeti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ARkadaslar Mekan neresı bı acıklarsanız[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ben izmirdeyim arkadaşlarla 10 kişi gidicez eger yer bulabilirsek çünkü izmirde yer yok galiba yada biz halen bulamadık herkes 30ar milyon verse mesela kaç saatlik bir turnuva olur???izmirde paintball için biyer bilen varsada yazarsa sevinirim[signature][hline]www.60yil.k12.tr Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim...... [Bu mesaj Solkirans tarafından 19 Ocak 2005 23:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Solkirans tarafından 19 Ocak 2005 23:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Sovereign, 19 Ocak 2005 09:26 tarihinde demiş ki: Ya Paticik Paintball turnuvası yapmak lazım. ben gelmeyi çok isterim ama çocuk kalırım aranızda :([signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example bir: - Hapşuu - Rel Sanet You! Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 @Sovereign: Daha önce yapıldı yine de yapılır hangi ildesin ama ? Bkz: Ankara Paintball Turnuvaları: Paticik Ankara Turnuvası 1 Paticik Ankara Turnuvası 2 Bkz: İstanbul Paintball Turnuvası: Paticik İstanbul Turnuvası @Fransua: Nerdesin ? İstanbul'dakileri birinci sayfaya yazdım. Ankara için imzama bak, diğer iller için nerde olduğunu söyleyen herkesi yönlendiririm elimden geldiğince. @Solkirans: Araştırayım İzmir'deki aktif sahaları, yarın yazarım buraya. @antakyali:Çocuk felan kalmazsın. 10+ yaşında herkes pb oynayabilir ve de zaten paticik turnuvaları hep gayet karışık yaş grubundan insanlardan oluşuyor, hiç de problem olmuyor.[signature][hline]Paintball maniaX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Yazma çünkü çok minnetar olurum o vicdan azabıyla yaşayamam snelerdir bu sahaları arıyorumda ben :D[signature][hline]www.60yil.k12.tr Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Solkirans, 21 Ocak 2005 15:24 tarihinde demiş ki: Yazma çünkü çok minnetar olurum o vicdan azabıyla yaşayamam snelerdir bu sahaları arıyorumda ben :D ok seni üzmeyeyim o zaman :P Delanoresse toplarının bayatlamış olma ihtimali var. Ne kadardır sendeler ve nasıl koşullarda sakladın ? Bayatlamışsa bütün oyun zevkini mahfedebileceği gibi rakibin canını da extradan yakabilir. Bu arada cidden komik oluyor o patlamama durumları. Ben de bir kere hakemken kafasından boya topunu yediğini gördüğüm bir oyuncuyu kontrole gittim baktım boya izi yok ?? Sonradan gördüm ki top maskenin bandına sıkışmış ve patlamamış :) Hehe hala düşününce mantıklı gelmiyor, dünyanın en şanslı oyuncusuydu heralde, bi de gitti takımına maçı kazandırdı üstüne çünkü..[signature][hline]Paintball maniaX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 jackass te oynuyolardı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ne kadar zamandan beri yapmak istemişimdir.Oynayacak adam olsa seve seve gelirdi.Bi ara Hyattın karşısı,İtünün yanında bi yer bulmuştk gidecektikte olmadı =( Ama fotolardan gördüüm kadarıyla acaip eğlenmişsinizdir..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gewseksew Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 izmirde saha nerelerde var arti fiyat olarak nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar