Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Buldu da takılıyor... 4 ay blaster kastım 23'e, sonra wl ile bi günde rastgele bi defender'ı 20'ledim, adam defender main'in olsun dedi gazladı beni... onla oynuyorum şimdi
böyle bi adam bu işte =)
hayır bari rastgele bi defender olmasaydı da powerları slotları adam gibi dağıtaydım =))[signature][hline]To5uN, Level 23 Elec/Elec Blaster
Pleurosis, Level 23 Rad/Rad Defender
Mesaj tarihi:
e ne varki kardeş bende wlsiz bi günde level 10.5 yaptım karakteri :) hemde slotları falan adam akıllı duruyor. üstüne grup bulma derdin yok. 2 gün sonra bu karakter kartalı geçmezse bende neyim :)[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28
Hüsamettin Invul Tanker LvL 10

Mesaj tarihi:
Hangi karakter bu tunch? Yeni olan yani? Konuştuğumuz rad defender mi?[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45
Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34
TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
Mesaj tarihi:
hayır abi bu char hüsamettin. Justice serverının yeni starı. Herd alemlerinin bir numaralı elemanı. kendisi invul bir scrapper bkz: TRT 3 :D[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28
Hüsamettin Invul Tanker LvL 10

Mesaj tarihi:
e hadi hayırlısı...
sen diyosun kartalı geççek falan da zor bu işler
ben gircem iki level alcam dedim saat 4 olmuş server'ı kapadı adamlar maintenence için =/
tf'ye kadar nasıl gircem iki level alcam bakalım...[signature][hline]To5uN, Level 23 Elec/Elec Blaster
Pleurosis, Level 23 Rad/Rad Defender
  • Yeni Oluştur...