Brave Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Şimdi arkadaşlar ben public serverlarda aos oynıyan bir oyuncuyum.Bi konuda şüpheye düştüm osi de durum ne diye merak ettim.Şimdi sorun armor ignore la ilgili.Armor ignore bizim serverlarımızda 0 phy resist gibi vuruyor.Ordada durum böylemi.Şöyle açıklalayım adı üstünde armor.Yani armoru saymıyo.Ama benim resisting spells den gelen 40 resistim var osi de ignore atıldığında resisting spells den gelen 40 resist sayılıyor mu yoksa 0 mış gibimi vuruyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 durum soyle senin physical resistin kac olursa olsun veya nerden gelirse gelsin ignore ediliyor 1 kereligine ve silah verdigi hasarin sadece %90 nini veriyor, o yuzden istersen physical resistin isterse jeweldan isterse armordan isterse resisting spells den gelsin farketmiyor o anlik 0 cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brave Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Peyki bişey daha sormak istiyorum benim silahın yüzde 90 nıyla vuruyor dediniz eğer dmg inc li yüzük falan filan varsa onlarıda katıyormu vuruş yaparken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 katıyor diye biliyorum yaptıgın vurusta sadece karsı tarafın phy bir anlıgına 0 lanıyor haliyle di ring braclet takarsan armor ignore daha etkili olur[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brave Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Son bisi daha sormak istiyorum karsi tarafta digelim reflect phy yüzde 90 li set var.Ve adama armor ignore koydum bu abilty vurusuda reflect kabul edyormu ?Yani ayni ayyni zamanda o vurusu kendimedemi yapmis oluyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phodexis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 evet[signature][hline]aslında bir kaşık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar