Morphs Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 yardım ederseniz sevinirim link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPACEFROG Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 neyin nereye connectir i bu? oside oynicaksan zaten yukledinmi (orjinalse cd in bisey yapmana gerek yok) oside oynamicaksan yanlis yerdeisn kotu mesajlar gelmeye baslar birazdan aratsana once siteyi fln die:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emredagci Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 ultima tr a nası baglanırım. ilk defa oynıycam . bi arkadas tavsiyesi uzerine bu siteyi verdi. o ve ben de bilmiyoruz nasdı oynıyacagimizi yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Şaka gibi Burası bi server diil oynayamazsınız yani uo oynamak istiyosanız sphere bölümünden free server adreslerine falan bakabilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Ultimatr Connector buyur connectori bu adresden indirebilirsin[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar