lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 2 haftalık lazım. Artık zaten kullanılan bişey değil iki hafta için yenisini almak istemiyorum, evinde kıyısnda köşesinde ödünç verecek varsa bi öm. istanbul kadıköy, taksim, beşiktaş iki bira çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 olay ne tam olarak bulamazsan alternatif çözümler üretiym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 2 bira dvd playerdan pahalı olabilir ya :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 pron time? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 ya video gösterimi iki hafta duracak. monitör var hdmi, videoları başka oynatma yolu bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 laptop?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 ya laptop bende yok masaüstü var, ve iki hafta ödünç alacak birini de bulamadım açıkçası...hdmi çıkışı olan herşey olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar