vktk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 3 şubat 2005 saat 18.00 da moradon da orc hostess de bekliyorum. gelin tanışalım kaynaşalım. party yapamasak bile geyik yaparız bi süre :) gelenler aşağıya doğru mesaj atsınlar plz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ben geliyorum.fakat 7 de işten çıkıyorum saat yedide yanındayım vangel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yaw 7 de işten çıkıyorsan nasıl 7 de yanımdasın :) isterseniz saat 19.30 a alalım. arkadaşlar katılım iyi olsunda şöyle güzel güzel xp kasalım. duyduğum kadarı ile lag da düzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yalan ya bi halt düzelmemiş sorun ko nun bandwitdh ının oyunculara yetmemesiymiş onun için biz gece oynayabiliyoruz sadece . o çinliler geldi servera bebe nine dede tüm ülke olarak giriyo herhalde herifler böyle duman ettiklerine göre serverı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 7 iyi vangel.7 de ben ordayım.7 de çıkıyoz dediysek bu akşam 10 dakika erken çıkarız.ko herşeyden öne gelir :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yaw olduğu kadar işte, 19.00 da ben orc inn de bekliyor olacağım.birşeyler yapamazsak sarılır kucaklaşır dağılırız :P helmete beyaz bi karanfil takacağım beni tanırsınız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 la cahil vangel yakama olur o senin yakan kafanda mı 8-) pauldrona dede bişeye benzesin espri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yaw kulak arkası yapacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 sigara zulalıyo sanki herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yaw karanfil orada güzel gözükür :P arkadaşlar gelen yok gibi napalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yaw salla sen milleti biz geliyoruzya.hem kafede ki arkadaşlar var bizim paticiğe üye değiller onun için haberleri yok.akşam siz gelin işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 tamamdır arkadaşlar. saat 19.00 da orc hostess yanında bekliyorum. yaparız birşeyler,ya hiç olmadı kalabalık yaparız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 tamam anlaştık.ama kalabalık yapma konusunda değil :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bartuU Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ben de geliyorum saat 7 de Lost_Pich nickim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Knixue Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Bende geliyorum! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hatta orc hostess in yanındaki merdivenlerde buluşalım. eğer birbirimizi bulamazsak buraya hemen mesaj atarız. benim nick VAnGeL orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 takın helmet lerinizi nkenarına kırmızı karanfil elinize de xmas candy leri alırsınız tanırsınız birbirinizi.ben diorm ki moradon ise bulusun veronicanın orda oralar tenha oluo genelde[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 kimse gelmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Knixue Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Loading ekranındayım daha. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gewseksew Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 gelcem de giremiomki yaw böle serverin taaa die baslicam ayip diemiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Knixue Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Geldim ben oradayım, ama kimseler yok. < merdiven tarafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ya ben gelemiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gewseksew Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bende gelemiom girmio girince düsüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Diezdekiler gece 11:30 da bulusalim :D[signature][hline][ code=php ] KNIGHT ONLINE Server Ares,Diez,Xig Lvl 35,32,37 Archer,Mage,Assasian ?>[ /code ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci2 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bana uyar zaten sözünüz var lvl kastırıcaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar