ArsMaxx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 www.zakkum.com/eq2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bunun burayla ne ilgisi varki ?[signature][hline]Fazla World of Warcraft BETA Account'u Olanlar Lütfen PM Atin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 taşındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yok abi silinmedi sizinkiler yapacak bişey yok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ars Maxx, bu iki etti... Üçüncüde wow bölümüne erişimini yeniden gözden geçireceğiz.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Evet nedir bu ya kastenmi yapılıyo anlamış değilim yetkili merciler lütfen gerekeni yapsın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 olm seth bombalarım mailini kimden yanasın biiir. eno nası hatırladın ya bu arada tebrik ederim ikiii.. hayret hafızaya bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yanlız enoya gücendim. şimdi wow başlığı altına neden eq2 ss koyamacağız ki. ben eq seven biri olarak mümkün olduğu kadar adamı wow dan koparıp eq ya çekmeye çalışabilirim neden olmasın. özgür olarak bi düşünce belirtiyorum orda. tabi ki bunu eq bölümünde değil de wow bölümünde yapacağım . çünkü koparmak istediğim oyuncular orda. ben ne küfür ettim neden başka ters bişey yazdım. kanal d de bile sabah gazetesinin reklamı çıkabiliyo ayıp deil yasak değil ne biliyim bak bu iki oldu üçüncüde görüşürüz gibi bi yaklaşımın yöneticiler tarafından benimsenmesi hoş değil. kaç zamandır yazıyoruz ediyoruz burda ama böle bi uygulamayla karşılaşmamıştım. isteyen istediğini oynar ben sadece url koydum baksınlar diye. bakmayan bakmasaydı nedir bu bizden olamayan bassın gitsin mantığı.. yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaKKumz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 lol :) wow oynayanların %70-80 inin Everquest2 neye benzediği konusunda en ufak bir bilgisi yok ben wow un ilk betasında paladin bir char yapıp lvl 8 e kadar oynadım bıraktım o oyun ancak pvp için oynanır gerisi boş ama eq2 ye başladığımda isle of refuge de ve sonrasında oyun beni bırakmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ogzcr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ya sımdı nıe gene konuyu eq2vsWoW yapıonuzkı onu anlamıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaKKumz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Niye yapmayalım tartışmak yasak mı? Burasının forum olduğunu sanıyordum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 tmmda bu olayın sonu her zmn ıcın aynı sekılde bitio bu arada buranın laf meydanı olmadıını sanıodum ben(ukalaaaaaaa)[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaKKumz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Burada çok enterasan insanlar var. Kendini insanlara sataşmayı görev edinmiş tipler. Neyse bu son mesajım forumdaki diğer insanları bilmiyorum ama gördüklerim bana yetti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozsel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 arkadaşlar ikisinide görün kıyaslayın istiyoruz bu yanlış birşeymi - daha eq2 nin ne oluğunu bile bilmeyen adamlar ters ters konuşuyorlar. kıyas yapmadan iyisini kötüsünü nasıl ayır edeceğiz onlarda burada yayınlasınlar ayrıca bir sürü başlık siliniyor nedendir bilinmez asarız keserizde yanlış gestapomusunuz hitlermisiniz hangisiyseniz belirtin lütfen medeni birşekilde herhangi bir konuyu tartışamaycakmıyız arsmaxx ve zakkum kardeşime katılıyorum esas birini tehdit edecekseniz hakaret edenleri etmelisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 adamlar -paticik tayfasi- duzgun bır database kurma amacında, alakasız konuları atıyolar oraya buraya, duzenlıyolar. wow oynayan adam eq2 yle ılgılenecekse gelır eq2 foruma bakar cok mu zor ? bosu bosuna kendınızı haklı cıkarmaya calısmayın, beynınızle duygularınız ayrı calıssın. adamlar bosuna stıcky thread ler koymuyolar, biri gelsin okusun neler yazılmıs vs dıye, ısteyene malzeme, sshot cok, sizin hammallıgınıza gerek yok.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 adamların koyduğunu adamlar koymuştur. biz de kendimizinkileri koyurouz. normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar