Wolas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 O senin dediğin dil için geçerli toprak değil.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Apache, 02 Şubat 2005 15:58 tarihinde demiş ki: türk olduğunu belirtmesin kimse. ben mokokoluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bi bok anlamadım ben!!! adam sitede birşeyi yanlış yazıyor milletde kendisi ile alay ediyor ama adamın gıyabında 'turkey' ibaresi ile alay ediliyor.... şimdi siz adama kendisi ile alay ettirdiği bir post actıgı içinmi kızıyorsunuz? yoksa öyle bir sitede takıldıgı içinmi? bide bu adamın nesine kızıyorsunuz onuda anlamadım.... [küfretmeyin! / ema] [Bu mesaj Emaleth tarafından 04 Şubat 2005 09:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Şahsen benim üzüldüğüm bot araması değil kendini aptal yerine koymasıydı ve bu aptallığının aşağıda bir lavuğun neden olarak "turkey" olarak göstermesiydi. Benmi ne arıyorum o sitede? Bot aramıyorum , Autoitle kendime wow botu yapmak maksimum 20 dk mı alır ve başkasının şeye zaten güvenmem ;) Botun karşısındamıyım? Değilim bu kadar net. Neden değilim? Blizzard botu önleyemeyecek kadar aciz bir firmaysa (ki öyle bunu Diablo2 de gösterdi) zaten bot kullanmak doğal görüyorum. Eminimki uo zamanında birçoğumuz unattended makro yasak olduğu halde bir yolunu bulup unattended skill kasmıştır , bunu yapanların botu "kaka, heking , laming" görmesi ilginç... Sonuçta ikiside aynı şey , tek farkı oyunların ve adların farklı olması... Ben level atlatma veya para kasma botlarının karşısında değilim ama speed hack ve benzeri pvpye ve karşındakine zarar verecek şeylerin karşısındayım orası başka. Geleyim neden oradaydıma (normalde kaale alıp yazmazdım ama yazıcam) Wow ile ilgili bir proje için hooking metodlarını inceliyordum. Ne projesi diye sormayın tamamlandığında haberiniz olacak zaten =)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: copperelf, 03 Şubat 2005 19:28 tarihinde demiş ki: 'turkey' yazısını alay konusu yapanların ta anasını avradnı si...m Vatanseverliğini yesinler cahil adam seni. İnsanları eğitmek yerine milletin anasına babasına gidip küfrediyorsun. Buradan küfür etmek kolay onlara. Git oradan bir account al ve linki tıklayıp cevap yaz o "turkey" diye alay edene , tek tek izah et... Atalım şu çayocağı zihniyetini üzerimizden allah aşkına..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Delidumrul, 03 Şubat 2005 06:45 tarihinde demiş ki: kimseyi blizzhackersa girdigi icin kinamadim ben. attigi postlardan dolayi kinadim. mesajimi okursan anlarsin demek istedigimi, bu arada online oyunda cheat dedigin sey hade cheat yapalim die olmuyor. zaman calishma ve para gerektiyor. neyse. önce ilk mesaji oku, adam neye tapki göstermiş bu topici neden açmiş anla bence. Eğer siz adaam "ulan gitti orda kontrol etmeden topic açti rezil etti bizi allah belani vere" diyosaniz söyliyecek hiç bişeyim yok. Ama burda Türk olarak gidip o hack sitesinde mesaj atmaya tepki gösterilmiş. Sen de üstüne tutup cheat yapmak okadar kolay değil diyosan senin de bu adamdan bi farkin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 evladım muhtemelen ben senin baban yaşındayım ve muhtemelen 2 katından fazla okudum. bana bok atacagına önce insanların ne ile alay ettiğini iyi analiz et. o 'turkey' ibaresini alay konusu yapan insanların eğitimi tartış sen asıl. o zihniyetin nesini eğiteceksin nasıl eğiteceksin? adamın birisi yarım yamalak ingilizce ile bişiler aramaya çalışıyor, diliyle menşeyi ile alay ediliyor buna gösterilen tepkiyi abartı buluyorsunuz. çay ocagı kültürümü dersin, avamlıkmı dersin ne dersen de; bak gene aleni söylüyorum; menşeyimle, kültürümle batılı oldukları için alay edenlerin soyunu sopunu si..yim... not evladım: 2001 den beri yazdıgım yazılara bak; daha önce hiç küfretmişmiyim bir kontrol et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Büyüksün babacığım ne diyim...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 "Evladım" ehehehehehe :)[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 @copperlef : babamız yaşında değil istersen peygamber ol, böyle bi ortamda küfür ettikten sonra kimsenin seni takacağını mı sanıyosun? İşte senin gibiler yüzünden türklerle alay ediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 arkadaşın yaptığı doğru veya yanlış,o beni ilgilendirmez.Adının altına "TURKEY" yazmış olması kadar doğal bir şey olamaz.Neden yazmayacakmışki?X konuda hatalı olmak ayrı birşey,Türkiyeli olmak bambaşka birşey.Bu arkadaşın türkiyeli olduğunu yazmasını eleştirmek hiçkimsenin haddine değil.X Y konuda saçmalayan veya kendi kendini rezil eden bir alman'ı eleştirmek herkesin hakkıdır,ama Almanlığını eleştirmek kimsenin haddine değildir.[signature][hline]CoH:CONTRALLER lvl 21 illusion/radiation controller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paticikte vasfınız ne olursa olsun kullandığınız kelimeleri doğru seçmek zorundasınız. Bunu bir uyarı olarak alıp, tartışmayı daha düzeyli devam ettirirseniz sevinirim.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 cankhan a katiliyorum[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 milletin anasına bacısına sövüpte uyarı alıyorsa,bende ileride bir 'anaya bacıya sövme' hakkımı kullanmak istiyorum.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: _Dalamar_, 03 Şubat 2005 20:02 tarihinde demiş ki: Neden değilim? Blizzard botu önleyemeyecek kadar aciz bir firmaysa (ki öyle bunu Diablo2 de gösterdi) zaten bot kullanmak doğal görüyorum. Eminimki uo zamanında birçoğumuz unattended makro yasak olduğu halde bir yolunu bulup unattended skill kasmıştır , bunu yapanların botu "kaka, heking , laming" görmesi ilginç... yani ozaman hirsizlik tecavuz cinayet bunlarda kimse tarafindan onlenemediginden bunlarda normal. 2 side ayni mantik oluyor bosunada buna cevap vermek icin zorlama kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Benim o çocuk hakkında düşündüğüm ve buraya yazmamdaki kasıt böyle idiot hareketlerin bizim "turkey" olarak bağlanmasıydı. O forumlarda cevap olarak ve o aptal topiği açmayı "turkey" e bağlamasıydı. Tee ne zaman bu topiği açanda bendim daha lvl 15ken http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-off-topic-en&t=573post573 benzeri bir konuda... Üstteki arkadaşa gelince: Tecavüzle aynı şeymi bu allah aşkına ? Gerçek hayattaki suçlar farklı sanal ortamda kod yardımıyla bot yapmayı engellemek farklıdır. Biraz düşünerek konuş ve aradaki farkı anla...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bot mot hepsi boş gereksiz kimseyede gerekmemeli kimsede kullanmamalı o zamamn herkes serverda salsın botları yok fishing yok zart zurt böle gitsin olmaz abi[signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: _Dalamar_, 04 Şubat 2005 01:49 tarihinde demiş ki: Benim o çocuk hakkında düşündüğüm ve buraya yazmamdaki kasıt böyle idiot hareketlerin bizim "turkey" olarak bağlanmasıydı. O forumlarda cevap olarak ve o aptal topiği açmayı "turkey" e bağlamasıydı. Tee ne zaman bu topiği açanda bendim daha lvl 15ken http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-off-topic-en&t=573post573 benzeri bir konuda... Üstteki arkadaşa gelince: Tecavüzle aynı şeymi bu allah aşkına ? Gerçek hayattaki suçlar farklı sanal ortamda kod yardımıyla bot yapmayı engellemek farklıdır. Biraz düşünerek konuş ve aradaki farkı anla... tabi anlatmak istedigim o degildi esas konuyu cikaramamissin. Bir dusun neden acaba "turkey" i gorunce bu tarz tepki gosteriyorlar ? Milletce her zaman birinin bizi iteklemesine kural koymasina kud mesine alistigimiz icin bu tarz tepkiler aliyoruz. Bize devamli baskalari sunu yap bunu yap diyor once bizim dusunmemis gerekirken. Simdi gelelim benim ornegimi illa bir kural mi olmasi lazim etik degerler icin ? illa zorlamami olmasi lazim illa birilerinin onune gecmesimi lazim yapilanlarin yanlis olarak adlandirilmasi icin . Onune gecilemeyen hersey sence yapilmasi dogru olan seymidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 sinir oldum,yazılanları falan herşeyi geçtimde ordakilerin türklükle alay etmelerine ne hakları var !![signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 arkadaşar benim lafım bu forumlarda yazan hiç kimseye deil... pek çoğunuz üniversite öğrencisi yada olmak üzere. ilerde uluslararası sektörelere girme şansınız oldugunda türklere ve türkiyeye karşı nasıl bir önyargı ve tepki oldugunu görünce şok olacaksınız. bu tepkiyi şuanda ancak örneklerden izleyebiliyorsunuz ama muhatap olduğunuzda dehşete düşeceksiniz. hollandada, isviçrede paranızı cebinize koyup gittiğiniz halde türk olduğunuz için size mal vermeyen firmalar gördüm, türk olduğumuzu öğrendiklerinde masadan kalkan insanlarla karşılaştım. avrupalıların bu tarz tavırlarından o kadar gıcık kaptımki, normalin üstünde agresifleşiyorum. kaldıki ben ülkemle, menşeyimle, tarihimle çok gurur duyarım. elin adamının bizim hakkımızda en ufak bir şeyi alay konusu yapmasına tahammül edemiyorum. şimdi arkadan gelen arkadaşlar bir tavsiyem var; iyi niyet, çaba ve yeterli birikim herzaman herşeye yetmiyor. avrupada/amerikada oyun oynuyoruz, bir sürü yabancı arkadasımız var ama bize sadece türk oldugumuz için gıcık kapan bir sürü insanda var. amerikada daoc/wow oynayanaların basına mutlaka gelmiştir; ' ne turkiyedemi yaşıyorsunuz? orda savaş/terörizm yokmu? yada kadınlara neden çarşaf giydiriyorsunuz' gibi sorular. menşeyiniz sebebi ile her zaman bu tarz aptalca sorulara ve küstahca tavırlara maruz kalacaksınız. bu konuda bişi yapamayabilirsiniz ama bir pakistanlının, hintlinin, italyanın,almanın yabancı bölgelerde yaptığını yapabilirsiniz; birlik olup dışarıya karşı iyiyide, kötüyüde içinizde barındırıp dışarıya tek bir renk verebilirsiniz. böyle yapmadığınız türkiye dışındaki her yerde sanal veya real ortamda cahil tavırlara maruz kalacaksınız. benim bu konudaki önerim; bu sitede yazan ama bir türlü ortak bir paydada birleşemeyen insanların hiç olmazsa bunda birleşmesi ve ortak hareket etmesidir. yani; o forumda kendisiyle alay eden adamın yanında yer almalı ve hemen o sitede accountlar alınıp o insanlara gereken cevapları toplu olarak vermek gerekmektir. düşene bir tekme atmak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Kendi geçmişinden, tarihinden bu kadar fazla nefret eden bir millet herhalde görülmemiştir. Türklük veya başka bir kültürel, siyasal mirasa sahip olmak aşağılanılacak bir olgu değildir. Bunlara göre insanları yargılasaydık Amerikalıları, Almanları, İngilizleri insanlık tarihinden silip atmamız gerekirdi. Lütfen geçmişte yaptıkları pislikleri hatırlayın! Ben bunları söyleyerek o halkları aşağılamıyorum, dikkat edin! Ama bize çamur atarken kendi geçmişlerini akıllarından çıkarmasınlar onu söylüyorum. Ayrıca WC3 ve FT'u o kadar süre oyanamama rağmen yalnızca bir Fransız ve bir Almandan tepki gördüm. Özellikler Ruslar ve Ukraynalılar bizlere o kadar yakın ki. Eğer diğer Avrupa milletleri bizleri böyle görüyorlarsa bu onların tarihinin ve tarih öğretenlerin sorunu. Hem bu sayede Avrupalı bir toplum olmadığımızı daha iyi anlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Geniş düşünün biraz. bizlerde çinlilere koreliler az sövmedik. Birde orda o arkadaşı aşşağılayan kim 13 , 14 yaşında BİR KAÇ ÇOCUK ne diye bukadar gaza geliyorsunuz anlamadım. o arkadaş turkiye vatandaşı ise oraya turkey yazmakta en buyuk hakkı ve buna kimse karışamaz. Bırakın blizzhack de aşşağılanmayı gerçek hayatta aşşağılanmamıza tepki gösterin bunların bir çok örneği oldu geçmiş günlerde.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 hepiniz çok doğru söylüyosunuz ,birlik olmamız lazım...[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar