veliaht34 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Lok ta bir baskina giderken ilk toplanan grup daha sonra lok taki bir reble guildi ile birlesip toplu baskina gitmistik hey gidi gunler hey[signature][hline]Tuman Lee Master Doc and TKM (Eclipse)[Bu mesaj veliaht34 tarafından 29 Ocak 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 evet bende o gün azal'lan ile ordaydim,güzel pvp olmuştu,lok taki CM ler uğraştırmıştı ama:D[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 umarım döneriz o eski günlere[signature][hline]Tuman Lee Master Doc and TKM (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 aa ben :p bi ara ayarlayın genede gidelim[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 hehe motorcu çeteler gibi yanlız :D ne güzelmiş..[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Dört ay sonra jedi karakterler bir seye benzeyince gideriz yine :)[signature][hline]Alante Freecrest SWG - Eclipse - Force Academy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 combat revamp in gelmesiyle birlikte daha da kalabalık pvp grupları görmek dileğiyle... :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 combat rewampın gelmesi dileğiyle :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 [signature][hline]www.scuniverse.comwww.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not deadBeş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bende 2 3 resim koyayım dedim eskiler diyince bu arada üstten 3. resim bir garip geliyor değilmi ? dark jedi enforcerlar ile jedi sentinellerin yan yana durup saldırmaması yada overt imp ler ve overt reblerin =P[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 son resimdeki master tailor çok hoşuma gitti yırtılan jedi robelara anında müdahele :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ehehe[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Çok yakında bomba gibi geri dönecez insallah, önceden bh olarak katilirdim bu pvp lere :P çok yakında zamanda knight olarak geri dönecem, gidisim suskun oldu, dönüsüm muhtesem olacak:P Callawey Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: faki, 03 Şubat 2005 03:56 tarihinde demiş ki: Çok yakında bomba gibi geri dönecez insallah, önceden bh olarak katilirdim bu pvp lere :P çok yakında zamanda knight olarak geri dönecem, gidisim suskun oldu, dönüsüm muhtesem olacak:P Callawey Excalibur ulan faki senmiydin callawey allah belani bende diyodum kimbu rofl mystry rud here yoksa oyunda st spawninda 3 5 kez kestim diyemi forumda olay yaratiyosun :)[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar