billur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 1-Tahta kapıyı çelik kapıyla değiştiricem. 2-Balkona çeyrek tonluk içme suyu deposu koyucam. 3-Konserve yemeye alışıcam. 4-Bir sürü mum,el feneri,pil... 5-Bir sürü pompalı tüfek,bir sürü fişek...[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
sheref Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yani ?? nereye varmamız lazım?[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 az önce 28 gün sonra gibi bi film mi var dı? george romero kim onu da bilmiyorum kusuruma bakma.[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın??????????????????
billur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Az önce derken nerde?Tv de mi?[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
sheref Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 george romero: şişman çirkin yönetmen ? değil mi?[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
billur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Şişman ve bücür olan Jack Peterson.Yüzüklerin Efendisi'ni yöneten.[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Romero diyince aklıma hep id deki "müthiş" Romero geliyor heh[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
taros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ya ben hiç bişey anlamadım biraz açsana ne yani film seni paranoyakmı yapıyor[signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Dawn of the Dead. Ha bide bunun David Lynch vede Dario Argento versiyonları nasıl olur acep hehe güzelmiş.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Öne çıkan mesajlar