Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

:P

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
(album:6577)

abi bi clone tool calısmıssın ben bi sye goremedim agızlarda farklılık olsa bi nebze bi hosluk olabilir ama.[signature][hline]

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 03 Şubat 2005 19:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
onu fake mi yapmis o yaptiysa spr olmus yaw...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
said:
Maedhros, 03 Şubat 2005 19:56 tarihinde demiş ki:
ahah montaj güzel =)
siyah beyaz yapmasaydın montaj çok belli olurdu bide renkli dene bakalım sonuç nasıl olacak =P

al gelrothcuğum sen renkli istersinde biz yapmazmıyız...

http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=6578[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69
http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b]
Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel,
GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!!
Mesaj tarihi:
aha guzel olmus valla
ben zamanında oyle bı montaj yapıcam dıe urastım durdum rengı tutmuyordu bı turlu heal denedım hue satratıonla oynadım olmadı sonunda delırıp bıraktım =)
gusel deıstır sırf baska seyler yap mesela agızını sıl goz koy zor bı ıs hehe[signature][hline]msn/mail|mail|icq
Aha ben
[code=php]Isırırım,bırakmam[/code]
Mesaj tarihi:
Başlık mukkemel :lol:[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki:
ben yaptırmadım ama acımıyo.

İşte Ben!!!

asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki:
merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin
ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz
Mesaj tarihi:
golge msn ver psdyi yolliyim pati albüm 400kb tan fazla almıo,
bide bu çok yapılan bi şey bende buna benzer şeyleri gördümde ordan yaptım zaten...[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69
http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b]
Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel,
GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!!
Mesaj tarihi:
Nedense ben bunu bundan 3 yıl once bi arkadaşın wallpaper ı olarak gormuştum . Ne kadar ilginçtirki bu resmin aynısının tıpkısının kendisiydi . Sen bunu ben yaptım diyosun . Bende diyorumki bunu sen yapmadın .

Düşünmek lazım ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| CARPE DİEM|
Mesaj tarihi:
öyle sallayan çok var. şaşarsın. başlıklarımıza dikkat edelim. :P diye başlık olmaz. içerik de görünmüyo. görünür bi şekilde koyun saçma bi thread olmasın.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
  • Yeni Oluştur...