PiNg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 sorular. 1.En ii PRogram Hangisidir* fraps vardı bende pek beenmedim 2.cektik Diyelim En guzel sahnelere Degisik Muzik Koymak istiyorum Bunu Yapmanın Bir yolu varmı yoksa hangi müzik çalarken onla start larsak onla mı bitmek zorunda . mesela ben sallıyorum dusmanla kapısmaya biraz zaman kala lp koycam müzik olarak bunu nasıl yaparım. 3.en ufak bir çekim 100 mb bunasıl düzeltilir? 4.Lutfen Suna cevir dosyayı derseniz Nasıl cevirecegimi anlatınız teskurler[signature][hline]Ay Don at vana nov if yu pileyt me ascas takeee alon
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Birde İlk videoyu ceki psonra montajlamak nasıl olur + bir kac yerde ayrı video cekip nasıl birlestirilir ?en sonda müzkleri montrajlamak [signature][hline]Ay Don at vana nov if yu pileyt me ascas takeee alon [Bu mesaj PiNg tarafından 30 Ocak 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir]
dogums Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 oguz sen hangi grupla video cekmeyi dusunuosun?daha 50 deilsin... 1.Bard yok. 2.Daha sen dahil cogu arkadaslarin rvr deneyimi yok 3.Daha template bile yapmadan neden video cekmeyi dusunosun? 4.Bi kere iyi bi grup olmazsa video yapamazsin..cok iyi combatlar olcakki videoya koyasin sen hele bi 50 ol ondan sora dusun bunlari :)[signature][hline]Dogumgunu Level 50 Ranger ml2 sojourner Lancelot/Hibernia RR 3L6 Botcuk Level 41 Druid Lancelot Hibernia RR1L6
emircanz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Ezme çocuğu heves etmiş yardımcı ol :)[signature][hline]Dünyanın kahrını çekip delireceğime , ben delireyim dünya benim kahrımı çeksin. Öhöm bakınız Bendeniz
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: dogums, 30 Ocak 2005 20:32 tarihinde demiş ki: oguz sen hangi grupla video cekmeyi dusunuosun?daha 50 deilsin... 1.Bard yok. 2.Daha sen dahil cogu arkadaslarin rvr deneyimi yok 3.Daha template bile yapmadan neden video cekmeyi dusunosun? 4.Bi kere iyi bi grup olmazsa video yapamazsin..cok iyi combatlar olcakki videoya koyasin sen hele bi 50 ol ondan sora dusun bunlari :) nasl yapılyıo dedim ne alaka yaaa[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes
SavagE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 fraps kullanımı ek kolay program, http://forum.paticik.com/view.php?id=65281 [signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P) Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P) Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted) Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted) Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted) Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :) Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc) [Bu mesaj asdasd tarafından 01 Şubat 2005 12:45 tarihinde değiştirilmiştir]
PiNg Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: asdasd, 01 Şubat 2005 12:44 tarihinde demiş ki: fraps kullanımı ek kolay program, http://forum.paticik.com/view.php?id=65281 la murat merlin mid actım skald rr1.2 :PPPPPPPPPPPP item ver dağıtırım ortama kaycam[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes
SavagE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ulen bize full oynucak adam lazım sabah akşam :) sen git lancelot oyna :P[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P) Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P) Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted) Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted) Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted) Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :) Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc)
Öne çıkan mesajlar