Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

barretterlar

namesiz

Öne çıkan mesajlar

said:
namesiz, 02 Şubat 2005 13:22 tarihinde demiş ki:
barretın antisi deagledır bunu söyler bunu yaparım
Anti-b At The Gates Bullet In Your Heads Barretciler
Tuttum bu lafımı afferim bana :D

+1[signature][hline]
Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli...
UO'nun zararları example iki:
*!Odaya anne girer*
-Hadi ben yattım
-Hani nerde? Hemen geliyorum!
Msn
Sosyal ağlarda paylaş

deagle de her zaman tek atışta alamazsın
ama iyi bir m 79 bareti ağlatır

baretin atışını yapmadan önce iyi bir eğim ile baret sizi öldürdükten sonra kafasına bombayı düşürüp öldürebilirsiniz.
ama bunu deagle de açık haritada kısa mezilli silahınızla yapmayı bir deneyin bakalım[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 02 Şubat 2005 14:28 tarihinde demiş ki:
deagle de her zaman tek atışta alamazsın
ama iyi bir m 79 bareti ağlatır

baretin atışını yapmadan önce iyi bir eğim ile baret sizi öldürdükten sonra kafasına bombayı düşürüp öldürebilirsiniz.
ama bunu deagle de açık haritada kısa mezilli silahınızla yapmayı bir deneyin bakalım

Bi yazı beni bukadar açıklayabilir, aman allahım:-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Sosyal ağlarda paylaş

soldata delikanlılık puahaha ben savasırken heal almam oleyken bole yapmam muahha

ben pusarımda healda alırım ucarımda barrette kulanırım oyun ne gerektiriyosa yaparım

karsidakı adam cok ii ruger kulanıyosa barretle uzakdan hallederim bana pusma diyolar barrette zoom var yere yatıp zoomu acıp adamı vurup kalkıyorum buna pusu diyosanız zpusucuyum kardesim. aynrıca heal almam degil 2 mermide olduren sılaha karsı ben napıyım heal da alırım ama heal spawnlarından uzak durmaya calısıyorum yanı hıc bı zaman healların oldugu yerde bekleyıp adam oldurmem ama gecerken alırım benı ılgılendırmıyo o ad alsın oyunu bi parcası :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...