Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 baretin antisi m 79 m 79 un antisi ruger[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 barretın antisi deagledır bunu söyler bunu yaparım Anti-b At The Gates Bullet In Your Heads Barretciler Tuttum bu lafımı afferim bana :D[signature][hline]smiley yasakmış oofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: namesiz, 02 Şubat 2005 13:22 tarihinde demiş ki: barretın antisi deagledır bunu söyler bunu yaparım Anti-b At The Gates Bullet In Your Heads Barretciler Tuttum bu lafımı afferim bana :D +1[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example iki: *!Odaya anne girer* -Hadi ben yattım -Hani nerde? Hemen geliyorum! Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 deagle de her zaman tek atışta alamazsın ama iyi bir m 79 bareti ağlatır baretin atışını yapmadan önce iyi bir eğim ile baret sizi öldürdükten sonra kafasına bombayı düşürüp öldürebilirsiniz. ama bunu deagle de açık haritada kısa mezilli silahınızla yapmayı bir deneyin bakalım[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Barret'in antisi bence de m79. Mesela adamla aramızda küçük bir tepecik var, adam yatmış bekliyor. Sonra da kafasına "taş" düşüyor, patlıyor :-P[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki: Chem, digitürk yapsana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Arkansis, 02 Şubat 2005 14:28 tarihinde demiş ki: deagle de her zaman tek atışta alamazsın ama iyi bir m 79 bareti ağlatır baretin atışını yapmadan önce iyi bir eğim ile baret sizi öldürdükten sonra kafasına bombayı düşürüp öldürebilirsiniz. ama bunu deagle de açık haritada kısa mezilli silahınızla yapmayı bir deneyin bakalım Bi yazı beni bukadar açıklayabilir, aman allahım:-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 sen satanistmisin ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Hayır, sadece lamedor.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tordex Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 soldata delikanlılık puahaha ben savasırken heal almam oleyken bole yapmam muahha ben pusarımda healda alırım ucarımda barrette kulanırım oyun ne gerektiriyosa yaparım karsidakı adam cok ii ruger kulanıyosa barretle uzakdan hallederim bana pusma diyolar barrette zoom var yere yatıp zoomu acıp adamı vurup kalkıyorum buna pusu diyosanız zpusucuyum kardesim. aynrıca heal almam degil 2 mermide olduren sılaha karsı ben napıyım heal da alırım ama heal spawnlarından uzak durmaya calısıyorum yanı hıc bı zaman healların oldugu yerde bekleyıp adam oldurmem ama gecerken alırım benı ılgılendırmıyo o ad alsın oyunu bi parcası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 sen pus ya senden zarar gelmez :P[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar