Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 abi zaten o söylediğin startupta çalışmak için ancak illegal falan olman lazım. küçük firmalar çalışma izni çıkarttıramıyor. sponsor olmaları gerekiyor çünkü her boka. iş bulayım gideyim olayları hep büyük firmalarla olabilen birşey malesef. ben aylardır gitmeye çalışıyorum. büyükleri zorlayacaksın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Sleeep said: çalışacağım sektörün bilişim ve mobil yazılım olduğu özeti fazlasıyla yeterli bence öncelikle haritadan o kafana göre çalışmayı seçtiğin ülkede çalışabilmen için, sana hükümetin çalışma izni vermesi gerekiyo. bu izinle çalışma vizesine başvuruyosun vs. bu izin içinde tabi senden bi takım evraklar ister calısıcan şirket: diploma,temiz kagıdı vs.. istenilen evraklar falan ülkeden ülkeye şirketten şirkete değişir, mesela bizde(çin yazılım şirketi) ios yazılımcı bakıyoruz, seni mesela getirmek istesem biyerde minumum 2 sene çalıştığına dair belge istiyolar. o seçicegin ülkede "bilişim ve mobil yazılım" bilen adam yokmuda seni işe alıp, bi ton masraf yapıcak zahmete giricek.. tabi sen daha iyi bilirsin önce bi kafanda hangi ülkede calısmak istedigini seç sonrası bi skype interviewa bakar ayda 20milyar maaşla istedim gibi takılırım diyosan bence stockholm da bi 6 ay tecrübelen dasdasd beğenmezsen ver elini barcelona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 az once merak edip baktımda isveçde calısabilmen için en az 13000 İsveç Kronu (SEK) yani 4,508.14TL ye anlaşman lazım calısıcan şirketle aklında olsun bide gidiceğin ülkenin diplamanı tanıması lazım odtululer paris falan demişsinde, haydar imam uni. sinden diploman varsa tanımıyoruz diyip sie çekebiliyolar o da aklında olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 sütçü imam değil miydi o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 evet simdi haydar imami biz de tanimiyoruz ne yalan soyleyeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Sawer said: 2 aydir Amsterdam'da calisiyorum, tavsiye ederim. Sehir guzel, insanlar iyi, 5'de isten cikiyorum 5:15'de evdeyim(bisiklet ftw) o kardesim hosgeldin Den Haagda calisiyorum. Rotterdamda yasiyorum. 16:30da isten cikiyorum, 17:30da evdeyim :D Istanbulda olsam yenibosnadan kadikoye giderdim (belki) anca bu surede asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 İsteyen arkadaşlara pozisyonlarımız mevcut alttaki linkten bakın, benle iletişime geçebilirsiniz https://icn.sap.com/jobs.html edit: ben Potsdam'dayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 orada bina insasi ihtiyacin var mi? hemen geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Vasfi said: az once merak edip baktımda isveçde calısabilmen için en az 13000 İsveç Kronu (SEK) yani 4,508.14TL ye anlaşman lazım calısıcan şirketle aklında olsun bide gidiceğin ülkenin diplamanı tanıması lazım odtululer paris falan demişsinde, haydar imam uni. sinden diploman varsa tanımıyoruz diyip sie çekebiliyolar o da aklında olsun 13000 kron para degil isvecte developer isi icin. IT de kimse diplomani tanimiyoruz deyip sktir cekmez ayrica, pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 hollanda daha çok mimar çalıştırıyor asıl olayı o. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Cd- said: İsteyen arkadaşlara pozisyonlarımız mevcut alttaki linkten bakın, benle iletişime geçebilirsiniz https://icn.sap.com/jobs.html edit: ben Potsdam'dayım alayı SAP arıyor PM lazımsa geleyim hemen. Hem bende Vlaardingen de bulundum bir süre bizim eski şirket oradaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Valla biz cloud app yapıyoruz normal SAP işleriyle alakası yok Scala Javascript falan yazıyorum burda. Sana uygun pozisyon varsa yukarıdaki linkte CV'ni gönderirim oraya bi bak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 yok gözüme ilişmedi benim yapabileceğim bir iş orada :( size kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Lancelion said: Vasfi said: az once merak edip baktımda isveçde calısabilmen için en az 13000 İsveç Kronu (SEK) yani 4,508.14TL ye anlaşman lazım calısıcan şirketle aklında olsun bide gidiceğin ülkenin diplamanı tanıması lazım odtululer paris falan demişsinde, haydar imam uni. sinden diploman varsa tanımıyoruz diyip sie çekebiliyolar o da aklında olsun 13000 kron para degil isvecte developer isi icin. IT de kimse diplomani tanimiyoruz deyip sktir cekmez ayrica, pls. benimde zaten anlatmak istediğim 13000 kronun cok para oldugu, IT'lerin diplomaya verdiği önemdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Vasfi said: az once merak edip baktımda isveçde calısabilmen için en az 13000 İsveç Kronu (SEK) yani 4,508.14TL ye anlaşman lazım calısıcan şirketle aklında olsun bide gidiceğin ülkenin diplamanı tanıması lazım odtululer paris falan demişsinde, haydar imam uni. sinden diploman varsa tanımıyoruz diyip sie çekebiliyolar o da aklında olsun abi niye böyle bilgiler veriyorsun anlamadım ben, 1400 euro mobil yazılım için almalıyım falan, juniorlar bunun 2 katını alıyor dert edilecek en son şey bu :D haydar imam üni. ye sie çeken bir yazılımcı arayan şirket varsa alla aşkına söyle de oraya başvurmayayım onlar kim benim ülkemin haydarını imamını tanımıyorlar !!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 niye böyle bilgiler veriyorum öyle bi yazmışsınki sanki bütün ülkeler sleeep gel bizim ülkemizde calıs noluurrr.. diyo. kaldıki beklentilerin tamamen parayla = bilgi birikiminle alakalı bilgi birikimini sordugum zaman, ios yazılım IT sektor yetmezmi diyosun. bu işler yine diyorum çok über sonic biri deilsen %90 çevre/referans vs ile olur sen yaz bildiklerini, belki biri aracı olur bu işler birazda kısmet.. yeni başlıyo bile olsan önrk Cd- ios stajer arıyodur aracı olur falan Atıyorum yine, benim Spotifyda CTO arkadasım yetistirmek üzere IOS xxx üzerine elaman arıyodur, bende aracı olurum sleeep de IOS xxx için yurt dısında calısmak istiyo ne dersin diye sorarım ne biliyim ios yazılımcıyım, hangi ülkede calıssam öneri verin diyince bi garip geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 SAP'nin dünya genelinde de ilanları var onlara da bakabilirsin https://jobs.sap.com/ Dragonfire said: yok gözüme ilişmedi benim yapabileceğim bir iş orada :( size kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 ciddi dusunup disariya cikmak isteyen, cvsi saglam developerlar varsa linkedin'de bir iki semifamiliar headhuntera paslayabilirim, bazen full relocation packageli -oturma izni dahil- pozisyonlar yolluyorlar kaliyor oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Vasfi said: az once merak edip baktımda isveçde calısabilmen için en az 13000 İsveç Kronu (SEK) yani 4,508.14TL ye anlaşman lazım calısıcan şirketle aklında olsun bide gidiceğin ülkenin diplamanı tanıması lazım odtululer paris falan demişsinde, haydar imam uni. sinden diploman varsa tanımıyoruz diyip sie çekebiliyolar o da aklında olsun 13k brut miktar, net 10k'falan anca olur, o parayada isvec gibi yerde cok zor gecinilir, heleki stockholm falan zor. Ayrica 13k ne abi developer isi icin, ben aliyorum 20k ögrenci halimle. Sirketler TRdeki gibi cakal tuttugumu kerizleyim kafasinda degilki, hakki neyse ona göre maasini verirler. Lancelion said: 13000 kron para degil isvecte developer isi icin. IT de kimse diplomani tanimiyoruz deyip sktir cekmez ayrica, pls. Ayrica this. Diplomaya bile bakmayan bi cok sirket var, ne yaptigin ne yapabildigin daha cok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 valla linkedin türkiyede bile bi "ios" diye aratınca 10 tane işten 2 tanesinde falan var computer science or related degree, yurtdışı da aynı şekilde çoğu yazmıyor bile o yüzden bu muhabbeti bence kapatabiliriz :P ilk izlenim berlin için: 10 şirketten 1 tanesi falan net almanca istiyor, 1-2 tanesi bahsetmiyor, geri kalanı "german is plus" olarak bahsediyor. 1-2 tane visa sponsorshipli ilan varsa on tane visa bahsedilmeyen iş var artık kaç tanesi yardımcı olur bilemiyorum ve visa sponsor hedesinden genelde küçük ekiplerden çok büyük şirketler bahsediyor. eğer visa sponsor davası 10 tane iş ihtimalimi 1-2ye düşürüp işi yokuşa sokarsa, patates bi almanya masterını üs olarak kullanıp oturma vizemle ondan sonra şirketlere dadanabilirim, bakalım mayıs-hazirana kadar kendime visa sponsorlu iş bulma vakti verdim, sonrasında master gitmek lazım mağlum 2017 sonunda başkomutan beni askere bekliyor (:D bu arada daha dadanmadım hiç iş ilanlarına aralık gibi başlıyorum iş atmalara bakalım :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Buarada burdan mobile development ile ilgili ilanlari bulabilirsin. Bazilari isvecce, bazilari ingilizce ilanlarin. Bazi sirketlerin direk HR bölumune CV'de gönderebilirsin. http://www.appjobb.se/ edit: site pek guncel gibi gorunmuyo, baya olmustu buraya bakali sdf onun disinda www.ams.se uzerinden de arayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Konuyu hortlatmis olucam ama İsveç e gitme, aşağıdaki habere bakılırsa onlarda bizden pek farklı değil bazı konularda https://www.dunyahalleri.com/isvecin-devlet-sirlari-buluttan-yagdi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Bana biraz komik geldi bu haber yav. Isvec'in ne gibi bir devlet sirri olabilir allaskina, isvecin mitinde calisanlarin adreslerini bilsek nolcsk napiyolar sanki beyaz toroslari mi var bu adamlarin, komsuya roketatar mi gonderiyorlar, norvecli azinligi mi eziyorlar nedir :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 titi haberlerde kendi verilerini koruyamayan hukumetlerin vatandasinin verilerini nasil koruyacagi soruluyor.. nan bizim saglik bakanligi kendi eliyle satti tum vatandaslarinin verilerini hem de kac kere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar