behran Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Hatırlıyorumda yıl 2001 ünide 1deyim kablom hızlı icq cızz diye bağlanıyo.oyun oynuyorum devamlı yıl 2003 netim BOKKK gibi icq hiç girmiyor.proxyleri tükettim resmen... ah ba ah nerde eski günner............ telekommusun ne haltsın patla emi.... :|[hline]Dj KeSh pazar 13-15 arası............. biras hareketlenmek isteyenlere isteks->20474989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyla ilgili thread var galba. Abartmaya gerek yok zira elden bişey gelmez.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Hatırlıyorumda yıl 1999 ünide 1deyim kablom hızlı icq cızz diye bağlanıyo.oyun oynuyorum devamlı yıl 2003 ünide 1deyim kablom hızlı icq cızz diye bağlanıyo.oyun oynuyorum devamlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar