billur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Vanilyalı.[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 İndirdim Kill Bill Vol. 2 yi!Ama şuda var nasıl normalde bir Kill Bill vol.1 izledikden sonra bi sürü film izleyip 'cisini izleyebildiysek bundada öyle bişi olabilir.[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 vol2 nin sonunda noluyo ya? vizyona girmeden önce indirip izlemeye başlayıp uma thurmanın elemanın evine gelip kızını gördüğü sahne sırasında uyuyakalmışım hiç beğenmemiştim 2 sinide o yüzden izlemedim ama konu açılınca merak ettim spoiler falan yapında anlatın bi zahmet[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: jacabo, 02 Şubat 2005 16:43 tarihinde demiş ki: kıll bıll 2 yı ındır vanılla da guzel ama ılk once kıllbıll derım 2 subbat 16.43 de iatemis.[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar