Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FUAT BONOBO1PANZER


chucky08

Öne çıkan mesajlar

Fuat, aslinda saglam bi rapper ama cok agresif ve kendini ustun gormesi onu hep dibe cekenlerden, ayriyetten millete gercekten cok satasiyor. Rapustad albumunu Killa Hakan'la beraber hazirladilar bildiginiz uzere, cok guzel sarkilari var "Yurekten Gelen" sarkisi gibi.. kesinlikle dinlemenizi tavsiye ederim. ayriyetten "Keksin" sarkisi turkcerap piyasasina bugune kadar cikmis en komedi, beni gulmekten yaran ve bayagi bir agir Diss'tir.. Arada bir dinlenmeli ibret alinmalidir :)[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Diss kelimesini, rap terimi olarak dusunursek laf atma, saygisizlik yapma vs. diyebiliriz, zaten Keksin sarkisini bulup dinlerseniz Fuat'in Jon Turk ve bir kac kisiye daha hakaret ettigini duyabilirsiniz, ve diss'in ne oldugunu daha kolayca anlayabilirsiniz :)[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Buna bir ornek vermek gerekirse, Ceza'nin son albumundeki "Sinekler ve Beatler" sarkisinin son kisminda Ayben:

"Sinek uclu geldi her oyunda kaybimin nedeni bu oldu USA'den gelen albumuyle rapi kaltagina bogdu rap bu muydu Aziza AA, diss yaptim back'in tekine Wack MC aramiyoruz kizim bu $arkilar niye kopru altinda rap yapmaya cali$ana bir bomba da benden hediye kac kac kac kac, k-o-l-e-r-a dedikodu kazanini kaynatarak girdim araya sinek kucuk migde bulandirir ama her sinegin bir olum gunu vardir tuvaletler size mekandir hep ustune saplak yeter olmen icin ders 2 sona erdi 30 saniyen var kacman icin bye bye.."

sozleriyle diger bayan mc'ler Aziza A ve Kolera'ya diss yapmistir..
[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night.

[Bu mesaj Makaveli tarafından 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ne ya adam şimdi bu sözleri söyleyip bunlardan şarkı mı yapmış? Rap ve hip-hop sevmiyorumdum, neden sevmediğimi bir kez daha anladım.

Hah işte ben buna muhteşem tesadüf derim, tam bu satırları yazarken Nightwish - 10th Man Down girdi. Açın bunları dinleyin ya o ne saçma sapan sözler ritimler filan.

-Anlamsız bir tartışma olmasın elbette herkesin zevklerine saygılıyım isteyen istediğini dinlesin.-[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet bende aydınlandım bir anda neden rap olayına buzdolabı olduğumu... yukardaki örnek bitirdi beni:-)
fuat deyince bir an MFÖnün fuat diye düşündümde, neyse
gene de sağdan soldan bir link bilen var mı? şöyle listeelseniz biz indirsek? dinlemek lazım laf etmek için[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
"Ezberlemek, zihinden kopya çekmektir." Rıfat Ilgaz
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
Member of AAL'05
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim yukarida sozlerini yazdigim $arki bir "diss" $arkisidir, diss'te rapin icerisinde belli bir kategoridir, dikkatinizi cekerim.. [signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night.

[Bu mesaj Makaveli tarafından 04 Şubat 2005 03:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...