Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Susg adlı eleman türkler için konuşmuş falan filan. Buldum herifi. İmzasındaki ss ibi Türk'den aldığını söyledi ilginç dii mi? Dip dibe: Kusura bakmayın konu biraz havada kalmış. hatırlatmak için http://forum.paticik.com/view.php?id=112344 [signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif][Bu mesaj Murtaza tarafından 04 Şubat 2005 01:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Adam kaldırmıstı,aferin sana:D kabadayısın tabi wariorsun ya :) "Kaldıracan olm o imzayıı" haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ee bazen öyle yapmak gerekiyo. Godum mu oturturum falla :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaoTun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 biz boylelerine - susG gibilerine - Turkcede "piç" diyoruz... [signature][hline]USKO Xigenon Char_1 : Rouge - TuMaN_lvl2x MYKO ODIN Char_1 : Mage_Lightning_lvl5x Char_2 : Rouge_Archer_lvl3x Char_3 : Warrior_Attacker_lvl2x [Bu mesaj MaoTun tarafından 04 Şubat 2005 03:45 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj MaoTun tarafından 04 Şubat 2005 03:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ulan murtazaaa ulaaaaaaan murtazaaaaa yiyim mi öldüriim mi seni keşke yazmasaydım forumlara. olm ben adama dedim nicki sil lütfen fln diye yalvardım sen adamı gaza getirmişsin napim ben seni şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 yürüyün ba efferim size ben yokken iyi kollamışınız buralar :-P[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ah be olum... O da zaten öyle dedi. Hala devam ediyosunuz bana msj atmaya dedi. Ama napim abicm. insanın da sabrı bi yere kadar. Bi kaç arkadaşımıızın dikkatsizliği yüzünden böyle şeylere maruz kalıyoruz... neyse olan oldu...[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 neyse zaten türk halkını tanımak için susg nin imzasından fikir alanlar hiç tanımasın daha ii . ben zaten gittim oraya leş bi yer tek elektronik fln var elemanlar rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bidaha düşündümde tanımayan adamın kafasında yinede kötü bi imaj oluşur onun için fazla üstelemeden adamın anlayacagı dilden söylemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bi dakka yaw adam yine mi koydu.dunku muhabbetten sonra onu forumda buldum KO da imzasını kaldırttıydım tekrar mı koydu?!?! daha uyanamadım sabah malaklıı sendromundaym?!?! ne olior anlamadm[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar