Kumadam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Günaydın, Bu sorun sadece bende mi var yoksa benden başkasında da var mı öğrenmek amacı ile yazıyorum, yeni patch i indirirken sistem kilitleniyor ve kalıyor, Oyuna girmek için şifremi yadığımda da girmiyor.Bu durum dünden beri böyle. Benim haricimde de bu durumla karşılaşan var mı? osi'den baktım ama patch'i ayrı bir yerden download imkanı vermemişler yada ben bulamadım. Önerileriniz ve yorumlarınızı öğrenebilirmiyim. Not: Benim evime firend olan kişilerden rica edebilirmyim kapıyı bir iki tıklasınlar lütfen bu arada derede birde evden olmayalım. Teşekküler[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Selam Kum , Eğer denemediysen UO klasörü içindeki patch klasörünü silip tekrar patchlemeyi dene. Bu da olmazsa sanırım anca reinstall çözer sorunu. Bende patch esnasında sorun çıkmadı ama patchden sonra client saçmalamaya başladı. Reinstall ile düzeldi. Onca patchi bi daha çekmek zahmetli iş ama başka çaren yok sanırım.[hline]uo-ao-tfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 hic sanmiyorum ama herhangi bir verdata veya clientin kendisini etkileyen bir program varsa once onlari ortadan kaldir. olmazsa birinden 3.0.8q yani patchten onceki clienti al, kendininkini backuplayip onu dene. bir de uo folderindaki patchlogda ne yaziyor hata olarak onu belirtirsen ne oldugunu anlayabiliriz bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 evet bende de always night/no trees gibi bilimum 3rd party program vardi, patchlog a bakip duzelttim hepsini eger temiz eski clienta ihtiyacin olursa surdan cekebilirsin: http://www.uogame.org/clients.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Öncelikle teşekkürler, Son patch'de bende yazan, 3.0.8q(patch16) Şimdi iki patch'den birincisini inidiriyor sistem, yani rahatlıkla "lbr2d_win32_3-0-8z.rtp" i çekebiliyorum eksiksiz, ama gelin görünki arkasından gelen "lbr2d_win32_3-0-8z.pat" i almıyor ve server a bağlanamıyor diyor, şu an ki patch ile oynayabilirsiniz gibi bir uyarı veriyor ama oyuna girmeye çalıştığımda ise standart, " either the account name or password you provided were incorrect. If this is a new account may not be active yet, please try again shortly" gibi saçmalıyor bana sanırım şu ikinci şey lazım yani "lbr2d_win32_3-0-8z.pat" bunu bulabilirsem olay bitecek ama bunu çekmemesi için ne ile çakıştığını anlayabilmiş değilim.[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" [Bu mesaj Kumadam tarafından 10 Şubat 2003 04:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 bende de ayni problem oluyordu. fakat sadece yeni clienti download ederek cozemezsin problemi, cunku patch sadece client'i degil bir kac file i daha update ediyor. verdigim adresten 3.0.8q clientini cek sendeki 3.08q'nun ustune, ve patch et. saniyorum problemin hallolacaktir ultima online/patchlog dosyasini da wordpad gibi bi programla acip hangi file'i update ederken sorun ciktigini ogrenebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Selam Devil, Dediklerini yaptım ve "ept0036" adlı bir doyada problem olduğunu gördüm. Sonra eski patch'i yüklemek istedim. "IGRPING.DLL" adlı dosyayı bulamadığını belirtti. Sanırım hem windows'u hemde LBR'yi yeniden yüklemem gerekecek.[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 igrping problemi, eger client.exe dosyasi UO'nun klasorunde degilse cikiyor; sende neden cikti anlamadim. windows'u yukleme gerek yoktur herhalde, lbr'i reinstall etmek yeter diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar