Olath Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 3 morphling tane 25$ 2 urza's rage tane 5$ 4 N.Disk tane 6$ 1 hammer of bogardan 5$ 1 Silvos, Rogue Elemantal 6$ 2 Furnace of Rath tane 5$ 3 Necropotence tane 7$ 2 Persecute tane 5$ 4 Flametongue Kavu tane 3$ - 1 foil 10$ 1 Jesters Cap 8$ 1 Jet Medallion 6$ 1 Howling Mine 5$ 1 Mindslaver 7$ 1 Endless Wurm 5$ 1 Avatar of Woe 20$ (izmir)[signature][hline]I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.And still you will not have suffered enough! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 imzada hatred var ama fiyatlarinda masallahi var eksik olmasin, bu fiyatlari sen mi belirledin yoksa netten store dan mi yazdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Gayet normal fiyatlar[signature][hline]I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.And still you will not have suffered enough! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ki normal olmasa nolcak pahali ee noldu?Alacak olan insan biliyor neye ne oduceni.[signature][hline]I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.And still you will not have suffered enough! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 abi rahatla sen biraz senin kart fiyatlarina ve kart satisina bisey soylemedim fakat sanirim genel satis kuralini bilmiyorsun sen, sen kartlari trade fiyatini baz alip satmaya calisiyorsun, ben bunu ifade etmistim ama, walla senden alacagim warsa bile proxy yaparim sanirim :D ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mvardars-tog Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Morphlingleri 16x3 dolardan alirim (www.trollandtoad.com) iyi durumdalarsa 18x3 veririm...[signature][hline]acilis eli: mox sapphire brainstorm forbidden orchard force of will oath of druids strip mine impulse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Durumlari cok iyi (biri almanca) En az 22 olur tanesi oda 3nu alirsan.[signature][hline]I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.And still you will not have suffered enough! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Masticore 15$ Fork(unlimited) 30$ 2 Intuition tane 25$[signature][hline]I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.And still you will not have suffered enough! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mvardars-tog Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 olath, sende istedigim kartlar var ama zaten dolarla toptan alirim ben... 2 intuition ve yabanci dil olmayan 2 morphling icin en uygun fiyatin nedir? (pirates, studip fish, oldschool-oath hala oynansa neyse ama morphling de fiyatlari biraz dusur bence...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 mustafa bi ulasirmisin bana? konusalim? :) ozel msg attim, msn msg attim ama hic bi sekilde ulasamadim ;) [signature][hline]Kalan yalniz kalirsa, giden insafsiz demektir. [Bu mesaj Sanrey tarafından 01 Şubat 2005 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ben kendi aldigim fiyatlara satiyorum o yuzden fazla dusemiyorum zarar edersem anlami olmuyor satmamim.morphling ve intler 22'ser dolar olabilir en az.ki gene 12 dolar zarar etmis oluyorum.Belki sizin icin degil ama benim icin buyuk bir para suan icin.[signature][hline]I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.And still you will not have suffered enough! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mvardars-tog Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 olath -- ya o zaman zarar etmeni istemem tabii ki, sadece bana biraz yuksek geldi o kadar...ama yine de dusunucem.. Sanrey -- abi naber, benim msn accountumu arada bir bi arkadasa veriyorum ondan baya bi kisi 'hic selam vermiyosun' falan diyo... gecen sefer newyork a donuste bizim tradeler falan yarim kaldi ama bu sefer rahat rahat hallederiz. ben subat 19 da turkiyeye geliyorum ... artik rahat rahat gorusup su block islerini hallederiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaidin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mvardars-tog sen yilbasinda Turkiye'de olan Mustafa' misin? Ben Haluk. Seninle trade yapicaktik ama olmadi beta dual land filan istemistin o zaman benden eger hatirlarsan. Eger yine yapmak istersen benle trade geldigin zaman gorusebiliriz. Telefon acmistim o zaman sana ama ulasamamistim yanlis numarayi aradim sanirim. Eger o Mustafa degilsen de kusura bakma.[signature][hline]Death is lighter than a feather, duty heavier than a mountain. Borderlander Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mvardars-tog Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yok ben o mustafayim :) dualland le kesinlikle ilgileniyorum, subatin 3. pazari da gereksiz seylerde olucam... orda gorusuruz zaten... hatta soyle diyim, ne kadar dual varsa hepsiyle ilgileniyorum :)[signature][hline]acilis eli: mox sapphire brainstorm forbidden orchard force of will oath of druids strip mine impulse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaidin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Selam o zaman :) Tundra gitti elimden ama Plateau hala duruyo. Istersen su anda library var elimde bi tane 4foil fnm accu da var istersen[signature][hline]Death is lighter than a feather, duty heavier than a mountain. Borderlander Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mvardars-tog Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 tundra olsaydi cok daha iyi olurdu, en azindan oynanabilirligi olan deckler var ama plateau'yu da sadece goruntu olarak dusunebilirim... tabii gelince konusuruz ama durumu nasil? starcitygames.com rating ini baz aliyorum genelde ben. libraryleri burdan 130 dolar civarindan aliyorum ben, muhtemelen o fiyat da sana ucuz gelecektir...[signature][hline]acilis eli: mox sapphire brainstorm forbidden orchard force of will oath of druids strip mine impulse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaidin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Trade ederiz o zaman ordaki fiyatlar ucuz olsa bile kart fiyatlari arasindaki orana bakarsak fair bi trade yapabiliriz[signature][hline]Death is lighter than a feather, duty heavier than a mountain. Borderlander Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mvardars-tog Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 msn var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaidin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Msn: [email protected] Bu arada arkadaslar eger isteyen varsa elimde su an 8 tane horobi tanesini 10 milyondan satiyorum. Ilgilenen varsa bana bi cevap yazsin.[signature][hline]Death is lighter than a feather, duty heavier than a mountain. Borderlander Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 2 Int ve 2 morph icin son fiyat 80$.[signature][hline]I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.And still you will not have suffered enough! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 4-Darksteelcolossus tane 10$ 4-Enery Field tane 4$ 1 Demonic tutor(unlimited) $ ?[signature][hline]I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.And still you will not have suffered enough! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mvardars-tog Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 olath, 20 subat pazar gunu goruselim senle ve son fiyata oyle karar verelim bence. sonucta o kartlarin durumunu da bi gormek lazim ve ona gore orda bi fiyat karsilastiririz, belki senden istedigim ya da senin benden istedigin baska kartlar da vardir....[signature][hline]acilis eli: mox sapphire brainstorm forbidden orchard force of will oath of druids strip mine impulse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Durumlari kusursuz, ve dedigim gibi son fiyat 80$ daha fazla dusmem imkansiz.Goruselim gorusmesinede, ben izmirdeyim.[signature][hline]I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.And still you will not have suffered enough! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Promise Of Power- 3$ Leveler- 2$ Dublicant- 3$ 2 Commander Greven il-vec tane- 5$ Yawgmoth's Will- 12$ Demonic Hordes- 4$ Grinning Demon- 4$ Myr Incubator- 2$ Darksteel Forge- 4$ Child of Gaea- 3$ Dirtcowl Wurm-3$ Argothian Wurm-5$ Thorn Elemantal-3$ Plague Wind-3$ Reiver Demon-3$ Mind's Eye-2$ 2 Tangleroot tane-1$ Hypnotic Specter-4$ Lord of the pit-3$ Crypt angel-2$ 2 Western Paladin tane-2$ Megrim-(SH)3$ Priest of titania-3$ 6 Black Knight tane-1.5$[signature][hline]I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.And still you will not have suffered enough! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar