SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 baterist arkadaşlar baterinin paröalarından tutalım, sohbet içinde kullanılan terimleri benle paylaşırsanız çok sevinirim...[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 şimdi öncelikle diğer forumları aramanı öneririm. bunun dışında , site dışından bir araştırma için ekşi sözlük'ü kullanabilirsin ki sanırım en ağızlarda dolaşan terimler orada daha kolay bulunacaktır.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 basligi acana yazik diye her seyi silip topicin kilidini tekrar actim... lord_elvyn bi zahmet buraya daha mesaja atma![signature][hline]"May your sword stay wet like a young girl in her prime!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar