fiona Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yazıldımı bilmiyorum:D system of a down (yanlış yazmış olabilirim) bence güzel bi grup evanescence my immortal çok seviyorum metallica -unforgiven ,st. anger bon jovi-its my life,everyday pink floyd-another brick the wall cranberries-zombi,animal instinct[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
AstelyA Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 AnathemA'nin bütün sarkilarini severek dinliyorum.. :)
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Queen Rulaz[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde?
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Royal Gigolos - No milk Today Global Playboys - Sanfrancisco[signature][hline]VAV Ultima Online Shard www.vavuo.com ( Hazırlık ) Oxygen Online Forumları www.oxygen10line.com
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: fiona, 03 Şubat 2005 18:14 tarihinde demiş ki: pink floyd-another brick the wall Galiba ikinci defa görüyorum, ukalalık olmasın diye söylememiştim ilkinde de ama parçanın adı "Another Brick in the Wall" =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Led Zeppelin - Stairway to heaven, moby dick , Heartbreaker , dazed and confused Guns'n roses - sweet child o'mine , knockin on the heaven's door, paradise city , don't cry , 14 years Dream Theater - ACOS , metropolis , peruvian skies , images and words albumunun tamamı Liquid Tension Experiment - Acid Rain , Biaxident , Hourglass , 914 , Another Dimension Anathema - Angelica , Judgement , Deep , Release , Everwake , parissienne moonlight , one last goodbye , underworld , panic , destiny , Eternity I II III .. RCHP - By the way , Californication , One Hot Minute ve Blood Sugar Sex Magik albumlerinin tamamı. aklıma gelenler bunnar. Yardımcı olur inşallah.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Reamonn - Supergirl - bunun 2 versiyonu var galiba nette erkek söylüyo benim sevdigimi hatta mırıldaniim size biraz . supergirls dont cry supergirls just fly vs. vs. bu şarkı nedendir bilmem beni garip bi ruh haline sokuyor. Doors - La woman , break on through Radiohead - Creep Rolling stones - bi sürrü bi sürrüü şu aralar ortam çocugunuda dinliorum msnden biri söyledi gırgır geldi sözler fln. link vermek yasak mı bilmiyorum ama zaten kötü bir amaçla vermiyoruz http://www.atavratsilah.com hea bide lombak ekibinin yaptıgı şarkıları seviyorum. r&b flnda dinliyorumda galiba rock tayfası yogunlukta gereksiz tepki çekmeyelim onları sayarak.
Öne çıkan mesajlar