uncla Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ya biliyorum konu çoğu kez açıldı ama müzik arşivime yeni parçalar eklemek istiyorumda tavsiyeleriniz..[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 tür söyle[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 farketmez pop olmasında veya o tarz sert fln olabilir mesela[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 En sevdiğim sarkı ATB-Ecstasy[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Blind Guardain - Mirror Mirror Nightwish - She Is My Sin Queens of the stone age - Go With The Flow Muse - Plugin Baby Rhapsody - Dawn Of Victory Iron Maiden - Be Quick Or Be Dead Queen - Bohemian Rhapsody Rhcp - Californication Değişik türden dehset sarkılar. Hayatımı değiştirdi +1 :)[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian-------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 caliban - fire of night al sana guzel sarkı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 jimi hendrix hepsi, the cure hepsi, louis armstrong hepsi, led zeppelin hepsi.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 dünya üzerinde bulunan en sevdiğim şarkı In Flames - Only For The Weak[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 morrissey-let me kiss you the cure-boys don't cry,love song,caterpillar girl,the lovecats bob dylan-one more cup of coffee guns n' roses-sweet child o' mine deep purple-fortuneteller,anya,hard lovin' woman pink floyd-hey you,brain damage,wish you were here,have a cigar,another brick in the wall radiohead-karma police,paranoid adroid,street spirit,CREEP şimdilik bu kadar geldi aklıma[signature][hline]welcome to the machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeN_TeN Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 "santiarium" diyen oLdumu LimP biZKiT'ten :?[signature][hline]TeN_TeN was HeRE!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Avril den Fuel diyorum ben :p[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 screamer kopardın abi :) bence sum 41 in 2 deep[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 linkin park & jay z : encore...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Metallica -- Hit The Lights Metallica -- Ride The Lightning Korn -- Wet Dream[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: screamer, 25 Aralık 2004 14:23 tarihinde demiş ki: Avril den Fuel diyorum ben :p imdat =D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Infernal_Reborn, 25 Aralık 2004 00:39 tarihinde demiş ki: dünya üzerinde bulunan en sevdiğim şarkı In Flames - Only For The Weak hoca olmadı şimdi,tamam görecelidir bu olay ama in flames in bundan güzel en az 20 tane şarkısı var bea :)[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Opeth -A Fair Judgement -Bleak -Windowpane -Blackrose Immortal Blind Guardian -Bard's Song -My Last Sunrise -Fiddler On The Green Metallica -Die, Die My Darling -Ride The Lightning Diablo II :) -Tristram Belli bir sıraya göre koymadım. Benim için hepsi birbirinden güzel şarkılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Yahu bı suru sarkı begenerek dınlıorum ama yazamıorum aklıma gelmıo[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Benim aklıma hepsi geliyo ama buraya yazsam sığarmıki :) söle diyim küçük bi genelleme yapalım :D Blind Guardian Nightwish ACDC Korn Muse Iced Earth Iron Maiden Guns And Roses RHCP In Flames Metallica Dream Theater Liquid Tension Experiment .... daha yazarım ama önce bunları bitir ehue :)[signature][hline]Can the baterist :) -Nightwish- -Blind Guardan- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Tüm Bon Jovi ve GnR parçaları..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 johnny be good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miss_JonJon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 screamer e katılıyorum yani avril full ayrıca mamas and papas-california dreamin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Ama ben sana katılamıyorum çünkü ben Avril full demedim hatta - Avril sux - ben Avril Fuel dedim - Gerçek işkence - Metallica nın dönüşünde söylemeye çalıştığı parça[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Evanescence - Hello Evanescence - Exodus Evanescence - Missing Evanescence - Taking over me (Tüm şarkıları güzel tabi ..) Avril Lavigne - Nobody's home (Acustic) Maroon 5 - She will be loved Christian Castro - Volver a Amar Enigma - Once in a lifetime Houston ft Ching - I Like that Linkin Park - Tüm Şarkıları ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Efsaneler ve Diyarlar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 December Flower, ben bunu seviyorum abicim en çok, bazı özel nedenleri var, burda açıklayamam :) bir de bu ara en çok dinlediklerimin listesini yapayım: In Flames - Only For The Weak In Flames - Satellites & Astronauts In Flames - My Sweet Shadow In Flames - Minus In Flames - Ordinary Story In Flames - Jester Race In Flames - Dead Eternity In Flames - Trigger Soilwork - Rejection Role Dark Tranquillity - Lethe Dark Tranquillity - Lost to Apathy Tiamat - Cain Children of Bodom - Mask of Sanity Children of Bodom - Hate Me Solar Dawn - Punished By Silence Eternal Tears of Sorrow - The River Flows Frozen Opeth - Demon of the Fall Opeth - Deliverance Norther - The Last Night Norther - Frozen Sky My Dying Bride - Black Heart Romance My Dying Bride - Cry of Mankind[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 29 Aralık 2004 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar