Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

9th Edition da gelen kartlar...

_azazel_

Öne çıkan mesajlar

Kuş ve Elf'in aynı anda çıkmamış olmamasının sebebini bilirsin, aynı anda iki tane bir manaya gelip mana veren yaratık (veya mana kaynağı) olmasın diyorlardı.

Phoenix'in gelmesi güzel; benzeri olan Hammer ise bu süre içinde T2'de fazla kullanılamadı sanırım. Yerine Phoenix geliyor olması çok güzel; illa kullanırlar. Hammer daha ağır. Malum abi, kocaman bir çekiç, çevirmesi çok zor elde falan. :)

Rathi Dragon da Sligh veya Ponza tarzı şeylere böyle eldiven gibi oturacak bir yaratık. :)[signature][hline]Berkin Bozdoğan - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules
Sosyal ağlarda paylaş

walla cok yuzsuz olcam ama ben Squee,Forbid,Phoenix i bir arada ISTIYOOOM, turk oyuncular o deckin gercek oynanis tarzini bilenlerdi bence, herkez ona buna forbid diye taklalar atarken bizimkiler Shard i vurup DOVUYOLARDI ARKADASLAR, NERDE O GUNLERIMIZ... salla... cok gaza geldim...
Sosyal ağlarda paylaş

zaten force u basmazlarsa burda bikac arkadas toplandik wizards i kaldiricaz, cok kizdik yani hinder attiktan sonra solemn le karistirip topdeck edenlerden biktim artik BEAAA...du ben bi su iciim...ohh sakinlestim, yani durum boyle...yanliz nedense yesil benim gozumden dusmeye basladi yavas yavas, mono black ruhum tekrar donuyor sanirim, gelci affinity ile hic kotu yapmiyorum yani 0 LOSS gidiyorum ama ne olacak bakalim bu cuma :) ...
Sosyal ağlarda paylaş

wizards ın başına taş düştü galiba..

tam yenidne döndük magice güzel set çıkarmaya başladılar..

ettiğim dualar mı tutuyor ne?

acaba rancor da geri gelir mi? şöyle G/R aggro destelerim olsa..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi sitede yaziyor 9 Ed. daki cardlar ?

Hehe 4 Tane Rathi Dragonum var Donerse sevinirim

Wisp te gercekten Mukemmel bir savunma card i

Bird of paradise %90 9 editionda kalkicak elinizde varsa cikarin derim Elf i o yuzden geri donduruyolar :D

Benimde donmesini en cok isteyecegim card
Counter Spell,Memory Lapse ve Misdirection[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_azazel_, 31 Ocak 2005 17:04 tarihinde demiş ki:
abi birds elden cikar mi, desinler bi daha set yuzu gormeyecek, gene tutarim abi, o bir birds yani...lutfen arkadaslar...

kesinlikle katılıyorum.. buna benzeyen bi kart da wrath of god.. yani sadec xtended olsa da olur..[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides.
Sosyal ağlarda paylaş

Dedigim gibi birds elden cikmayacak bi kart champions of kamigawadan sonraki main editionda geri gelcek. Muhtemelen ondan sonra da bi daha cikmayacak ama elinizden cikarmayin[signature][hline]Death is lighter than a feather, duty heavier than a mountain.
Borderlander Saying
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...