_azazel_ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Will-o'-the-Wisp Yawgmoth Demon Furnace of Rath Rathi Dragon Shard Phoenix (utanmasalar squee gelecek) Threaten Llanowar Elves (bu ne ya, 8th'te niye cikmadi o zaman??) Weird Harvest gozume carpanlar bunlar, yorumlarinizi bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Kuş ve Elf'in aynı anda çıkmamış olmamasının sebebini bilirsin, aynı anda iki tane bir manaya gelip mana veren yaratık (veya mana kaynağı) olmasın diyorlardı. Phoenix'in gelmesi güzel; benzeri olan Hammer ise bu süre içinde T2'de fazla kullanılamadı sanırım. Yerine Phoenix geliyor olması çok güzel; illa kullanırlar. Hammer daha ağır. Malum abi, kocaman bir çekiç, çevirmesi çok zor elde falan. :) Rathi Dragon da Sligh veya Ponza tarzı şeylere böyle eldiven gibi oturacak bir yaratık. :)[signature][hline]Berkin Bozdoğan - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ben condom diyecektim ama eldivende olur yani :)... abi bu arada FNM de olay oldu burda :) 2 hafta ust uste guzel oldu, turnuva raporlarini eklemeye basliycam yakinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 herseye ragmen hammer ve phoenix i yan yana gormek isterdim yeniden eheh[signature][hline]everyone claims that "mac gamer" is a contradiction in terms but then again, so is "Microsoft Works". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 walla cok yuzsuz olcam ama ben Squee,Forbid,Phoenix i bir arada ISTIYOOOM, turk oyuncular o deckin gercek oynanis tarzini bilenlerdi bence, herkez ona buna forbid diye taklalar atarken bizimkiler Shard i vurup DOVUYOLARDI ARKADASLAR, NERDE O GUNLERIMIZ... salla... cok gaza geldim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 kardeşim nerde counterspell'imimz ? yani wizards bastığı salak saçma kartların kullanılabilirliğini korumak için basmıyo olabilir mi? (örnek : tooth and nail :))[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 zaten force u basmazlarsa burda bikac arkadas toplandik wizards i kaldiricaz, cok kizdik yani hinder attiktan sonra solemn le karistirip topdeck edenlerden biktim artik BEAAA...du ben bi su iciim...ohh sakinlestim, yani durum boyle...yanliz nedense yesil benim gozumden dusmeye basladi yavas yavas, mono black ruhum tekrar donuyor sanirim, gelci affinity ile hic kotu yapmiyorum yani 0 LOSS gidiyorum ama ne olacak bakalim bu cuma :) ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 rogue takil abi, en guzeli; marchli u/b falan :P[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 wizards ın başına taş düştü galiba.. tam yenidne döndük magice güzel set çıkarmaya başladılar.. ettiğim dualar mı tutuyor ne? acaba rancor da geri gelir mi? şöyle G/R aggro destelerim olsa..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ya abi t1 oynayın ext oynayın rahat rahat böle yayarak :D[signature][hline]Cav bella cav bella cav cav cav... 6 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 tabe senin dedigin proxy oldugunu da eklemen lazim, yayarakmis, lemn millet t2 cirpiniyo eksik kart yuzunden oynayamiyo, beyler bu arada card dealleri costu ebayde kosusturun bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Hangi sitede yaziyor 9 Ed. daki cardlar ? Hehe 4 Tane Rathi Dragonum var Donerse sevinirim Wisp te gercekten Mukemmel bir savunma card i Bird of paradise %90 9 editionda kalkicak elinizde varsa cikarin derim Elf i o yuzden geri donduruyolar :D Benimde donmesini en cok isteyecegim card Counter Spell,Memory Lapse ve Misdirection[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaidin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Hayir Birdsleri elinizden cikarmayin. Kamigawadan sonraki main sette cikacak birds[signature][hline]Death is lighter than a feather, duty heavier than a mountain. Borderlander Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 abi birds elden cikar mi, desinler bi daha set yuzu gormeyecek, gene tutarim abi, o bir birds yani...lutfen arkadaslar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: _azazel_, 31 Ocak 2005 17:04 tarihinde demiş ki: abi birds elden cikar mi, desinler bi daha set yuzu gormeyecek, gene tutarim abi, o bir birds yani...lutfen arkadaslar... kesinlikle katılıyorum.. buna benzeyen bi kart da wrath of god.. yani sadec xtended olsa da olur..[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 kesinlikle ya ben o 4 wrath i alabilmek icin ne OSMAN larla savastim, aman yani tradelerle :p her dosyayi acan wrath istiyorum diyo, emmeeee kolay mi benden oyle wrath almak, zordur almak bizden wrathiii :)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damien_de_lore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ARKADAŞLAR BİRDS HAKKINDA TEKRAR DÜŞÜNÜN BAKALIM SİZCE ELDEN CIKMALI MI? EGER SİZDE YOK VE İNSANLARIN SİZİNLE TRADE ETMESİNİ SAĞLAMAK İÇİN YAPIYORSANIZ ORASINI BİLEMEM:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaidin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Dedigim gibi birds elden cikmayacak bi kart champions of kamigawadan sonraki main editionda geri gelcek. Muhtemelen ondan sonra da bi daha cikmayacak ama elinizden cikarmayin[signature][hline]Death is lighter than a feather, duty heavier than a mountain. Borderlander Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ben Type -2 oynayanlar için soylemiştim :) . Yoksa Extended da en işe yarayan cardlardan biri. 9th editionda cikmiycak diye duydum belkide dedigin gibi son bir kez daha cikar .[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar