equable Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bazi sitelerde üstüne gelince büyüyen reklamlar açılıyor ve bidaha kapanmıyor beyaz şekilde kalıyor ne yapabilirim bilen varsa yazabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bir yama fln varda ben mi bilmiyorum yaf :( Kimse bişe yazmamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Benzer probleme bende sahibim, bunu halletmenin en basit yolu Firefox'un "AdBlock" eklentisini kurmak, bu sayede goruntulenmesini istemediginiz banner, flash vb. her turlu seyi sitelerden kaldirabilirsiniz.[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Çok sağol walla ya sitelerde fln artık refresh yapıpda geçmesini beklemekten kafayı yiyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar