forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 amd athlon 2000 veya mümkünse bunun üstünde anakartıyla birlikte işlemci almayı düşünüyorum ucuz bir fiyat olması tercihimdir :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ups[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ucuz fiyat derken bi fiyat söyle bakalım belki ben satıveririm? Asus A7N8X-E Deluxe anakart amd athlon xp 2800+[signature][hline]i love this game! youth only zone!
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bu 2. el bilg. borsası sitelerinin alış fiyatına göre fiyat verebilirim çünkü uzun zmandır donanım almıyorum fazla bir fiyat bilgim yok birde istanbul yazmayı unutmuşum birde 2800 doğal olarak biraz pahalı olur ben 1 - 1.5 sene daha idare etcek bişey ariyorum birde anakartıyla birlikte aynı kişiden alınca daha ucuz oluyor bu ölçülere göre satan bilcek varsa alabilirim fistan amd 2500e kadar bişey varsa daha iyi olur[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 p2 350 var şu anda bende, o yüzden tek başına işlemci benimde işimi görmez[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 sistem staan olursa almaya karara verdim - istanbul --------------------------- AMD Athlon XP-A 2500+ BOX Anakart 512 Mb ram VGA 40 GB HDD CD-RW Kasa ---------------- vga + cd-rw olmasada olur böyle bir sistem satmayı düşünen var mı ?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 tekrar ups[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Korax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Anakart'ı "Abit An7 Nforce 2 Ultra400 Chipset Guru" alırsan başın ağrımaz. zaten 2500+ işlemciyi 3200+ çalıştırıyosun rahatlıkla bu anakart sayesinde. ramler 400 mhz olmalı. Tavsiye vereyim dedim.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Korax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Fistan'ın anakartıda iyi. Bence uygun fistanın sistem,bi güzellikte yapar illa 2500+ diye tutturma bence.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hepsini birdne alınca daha ucuz oluyo fistan o/c yapmayı öğrendi satmaz bence :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Korax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Satar satar,niye satmasın. Fistanın aklını Abit AN7 diye çelersem satar :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Öne çıkan mesajlar