stan-marsh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 TOMSFED’DE İLK START EĞİTİM FAALİYETLERİNDE WRC’de, ERC’de ve hatta Formula 1’de görev almaya hazır mısınız? Tomsfed Eğitim Seminerleri 5 Şubat’ta Start Alıyor… Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen eğitim seminerleri 2005 sezonunda 5 Şubat-24 Şubat tarihleri arasında 9 farklı kentte (Antalya, İstanbul, Ankara, Bursa, Sakarya, Kocaeli, Muğla, İzmir, Çanakkale) gerçekleştirilecektir. İlk dönem eğitim seminerlerinin ardından Mart ayında da Çorum, Samsun, Hatay, KKTC, Çankırı, Eskişehir, Gaziantep ve Şanlıurfa illerini kapsayan ikinci dönem eğitim seminerlerinin organizasyonu planlanmaktadır. Otomobil sporlarının alt yapısını teşkil eden ve sportif tabanın oluşmasında en önemli görevi üstlenen gözcü-gözetmenlerin yetişmesi ve daha üst seviyelerdeki görevlilerin terfisi için düzenlenen eğitim seminerleriyle gençlerin hem bir hobi sahibi olmaları, hem de bilinçli olarak otomobil sporlarını belli aşamalarla öğrenmeleri hedeflemektedir. Dünya Ralli Şampiyonası, Avrupa Ralli Şampiyonası, Dünya Cross-Country Şampiyonası, Güneydoğu Avrupa Karting Kupası ve Formula 1 gibi otomobil sporları dünyasının en önemli uluslararası organizasyonlarına ev sahipliği yapan Türkiye’nin elde ettiği başarıda en önemli yükü taşıyan sözkonusu görevlilerin sayısının artması, eğitim kalitelerinin uluslararası standarta erişmesi ve hatta gelecekte yurtdışındaki organizasyonlarda görev yapabilmeleri adına ilk adımı teşkil eden bu eğitim seminerleri TOMSFED Eğitim Kurulu Başkanı Mazhar Demiralp koordinasyonunda verilecektir. Teknik Kontrol, Organizatör Kulüpler, Medya, Kurtarma ve İlk Yardım eğitim seminerlerinin tarihleri ise Mart ayında ilan edilecektir. 2005 EGITIM PROGRAMI 5 Subat 2005 Cumartesi ANTALYA (Kemer + Akdeniz Üniversitesi) GSGM Il Müdürlügü 11:00 Yeniler ( C+Destek Hizmeti ) 14:00 Eskiler ( C + B + A ) 7 Subat 2005 Pazartesi ISTANBUL (Üniversiteler dahil) Burhan Felek Milli Takımlar Binası 19:15 Yeniler ( C+Destek Hizmeti ) 9 Subat 2005 Çarsamba ISTANBUL Burhan Felek Milli Takımlar Binası 19:15 Eskiler ( C + B + A ) 10 Subat 2005 Persembe ISTANBUL Burhan Felek Milli Takımlar Binası 19:15 Üst Düzey 11 Subat 2005 Cuma ANKARA Gazi Üniver. Müh. Mim. Fak. Konferans Salonu 19:00 Üst Düzey 12 Subat 2005 Cumartesi ANKARA (Üniversiteler dahil) Gazi Üniver. Müh. Mim. Fak. Konferans Salonu 11:00 Yeniler ( C+Destek Hizmeti ) 14:00 Eskiler ( C + B + A ) 13 Subat 2005 Pazar BURSA (Uludag Üniversitesi ) BUTTIM Is Merkezi, Buttim Restaurant 2. Kat 12:00 Yeniler ( C+Destek Hizmeti ) Istanbul 4 Km. 15:00 Eskiler ( C + B + A ) 15 Subat 2005 Sali SAKARYA (Üniversiteler dahil) Sakarya Üniversitesi Teknik Egitim Arastirma Merk. 19:30 16 Subat 2005 Çarsamba KOCAELI (Üniversiteler dahil) Süleyman Demirel Kültür Merkezi 19:00 Yeniler ( C+Destek Hizmeti ) 17 Subat 2005 Persembe KOCAELI Süleyman Demirel Kültür Merkezi 19:00 Eskiler ( C + B + A ) 18 Subat 2005 Cuma MUGLA (Üniversiteler dahil) Ayrica belirtilecek 16:00 Eskiler + Yeniler 19 Subat 2005 Cumartesi IZMIR (Üniversiteler dahil) Atatürk Stadyumu Sporcu Saglik Merkezi 11:00 Yeniler ( C+Destek Hizmeti ) 14:00 Eskiler ( C + B + A ) 20 Subat 2005 Pazar IZMIR Atatürk Stadyumu Sporcu Saglik Merkezi 11:00 Üst Düzey 24 Subat 2005 Persembe ÇANAKKALE GSGM Il Müdürlügü Gençlik Merkezi Toplanti Salonu 16:00 Eskiler + Yeniler Kirmizilar henüz kesinlesmemis olanlardir. * Çorum, Samsun, Hatay, Kıbrıs, Çankırı, Eskişehir, Gaziantep, Şanlıurfa illerinde yapilacak olan egitim seminerlerinin tarihleri ileriki bir tarihte açiklanacaktir. * Organizatör Kulüpler, Teknik Kontrol, Medya, Kurtarma ve İlk Yardım seminerleri tarihleri bilahere yayınlanacaktır.[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 off buna gitmem lazım. ayrıca kırmızılar kesinleşmemiş olandırdio hangisi kırmızı???[signature][hline]
stan-marsh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hımm güzel soru tabi onu copy paste ederken düşünemedim yakın zamanda açıklıa kavuştururum[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ
tunch Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 e nasıl katılınıyor bunlara? kapıdan girip her selamın aleyküm diyeni almıyolardır herhalde eğitmen diye[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 c/p lediin linki ver biz bakalım.[signature][hline]
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hayr s.a deil özel tokalaşma warmış galiba LOL :) ya güzel bi olay gidilebilir eğitime[signature][hline]Resistance is futile
stan-marsh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 arkadaşlar bunun için bi link veremicem şu anda çünkü ben ben hakemim ve bu bana gelen bir mail. kapıdan girme işide şöyle ki geçen sene ben öyle yaptım.gittim burhan felek milli takımlar merkezine üsküdarda.girdim içeri sordum bi konferans salonuna yönlendirdiler orda kısa süren bi bilgilendirme yaptılar.ondan sonra ufak bir sınaw.bu sınav sonrası ilk toplantıya çağrıldım şişli belediye binasında.oraya fotoğraf ve kimlik fotokopisi götürdüm.1 ay içinde lisansım çıktı.ondan sonra karting şampiyonası, volkan ışık eğitim seminerleri, körfez pisitndeki bilimum aktivitede hakemlik yaptım.en son olarakta antalya'ya WRC.e gittim federasyonla.en güzelide oydu:) budur yani.benim lisansım şu anda C. bu sene B olucam.yeni başlayanlar için farklı bi gün var sanırım yada aynı gün olabiliryukarda c/p de yazıyor.C'den başlanıyor..[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 sınavda neler çıkıo??[signature][hline]
stan-marsh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 o gün anlatılanları içeren sorular. yarışan araç klasmanları, yarış türleri, hakemin görevleri, bayraklar fln .[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 www.TOMSFED.comburda yazıyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 B ye geçicem ben bu sene.[signature][hline]playingarena i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone
stan-marsh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Fistan, 01 Şubat 2005 22:56 tarihinde demiş ki: B ye geçicem ben bu sene. o zmn 9.unda burhan felekte görüşcez demektir..[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 antalyada burhan felek yok ki[signature][hline]playingarena i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone
stan-marsh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Fistan, 02 Şubat 2005 01:02 tarihinde demiş ki: antalyada burhan felek yok ki e tabi senin antalyada olman olayı değştiriyor tamamen..[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ
CwzX Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bu olayda yaş sınırı var mı?[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür
Öne çıkan mesajlar