gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 sözlerimi geri alamam adlı parçanın en iyi yorumu kiminki acaba ya?Bulutsuzluk özlemi söyliyo ama hoslanmadm sizin bildiğiniz güzel bi yorum nette var mı? Sarkıyı hatırlamayanlar için: Sözlerimi geri alamam Yazdığımı yeniden yazamam, Çaldığımı baştan çalamam, Bir daha geri dönemem Akıyorsa gözyaşım kurumasın, Coşup seven gönlümse durmasın, Dost bildik anılarım çağırmasın, Bir daha geri dönemem. ........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Coook uzun zamandır severek dinledigim bir parca harbiden radyoda falan cıktıgında oha falan oluyorum[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Süper bi şarkı gerçekten Hele bulutsuzluk özleminin vokalistinin o değişik sesi çok güzel gidiyo bu şarkıya[signature][hline]Sonsuz bi kuyuda düşüyorum Yaşarken , ölüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ya bizm sokaktaki volkan abinin akoru bozuk klasikle çaldığı şekli bile daha iyi bulutsuzluk özleminden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 10 numara bi şarkı[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ya bunun live gibi olanı var daha doğrusu tv de klip şeklinde orda güzelde . şimdi mp3 indirdim aynı tadı vermedi cidden[signature][hline]Sonsuz bi kuyuda düşüyorum Yaşarken , ölüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Predator-, 04 Şubat 2005 00:16 tarihinde demiş ki: Süper bi şarkı gerçekten Hele bulutsuzluk özleminin vokalistinin o değişik sesi çok güzel gidiyo bu şarkıya zaten solo olarak sevdigim bi bu birde amy lee :)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 açtırdınız akşam akşam darlanmayız umarım.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 su an bende saksofonlu bi versiyonu calıyo cok iyi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar