Elron_Cervantes Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 arkadaslar ne karakter silmeyi biliyorum ne oyunda konusmayi biliyorum birde bir dert cıktı orc acılıo ben humman olmak istiodum onu nasıl düzeltirim acaba[signature][hline]BiZ KaRşIyAkALıYıZ.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Bak yukarıda BAŞLANGIÇ topiçli sayfayı oku hepsini anlatıyo....[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron_Cervantes Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ama bana başlangicta ırk sormadı direk org actı ben deyiştirmek istiyorum bune ? org mus hiç sevmedim[signature][hline]BiZ KaRşIyAkALıYıZ.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gewseksew Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 baslangicta karus sayfasi acilio next page dersen el morad gelio ordan karakter seçeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron_Cervantes Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Bişey anladıysam Orc oluyum............[signature][hline]BiZ KaRşIyAkALıYıZ.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ee bak yeni account alicaksin bole ilk girdiinde o acce select karusun altinda next page var ona tikla select el morad gelicek ona tikla insanlar gelicek[signature][hline][ code=php ] KNIGHT ONLINE Server Ares,Diez,Xig Lvl 35,32,37 Archer,Mage,Assasian ?>[ /code ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron_Cervantes Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 başladığım saat biraktım hatta dk ne karışık karakter silemiom ırk deyistiremiom bu ne ya pffffffffffffffffffffffffffffffffffffff[signature][hline]BiZ KaRşIyAkALıYıZ.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gewseksew Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 oyunda karakter silme bi olay yok gibi kandirmak icin koymuşlar onu :P yeni account al sen sonra onunla aç bi karakter boş koltuğa tıkladığın zaman cıkan ekranda next page dicen insan ırkına gececeksin ordan yap istediğin bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar