Darkdaemo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Kimsenin bi bilgisi var mi acaba US ten aldigimiz copy le EU serverlarin da oynayabilcek miyiz?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 US client la EU ya giriliyor.. daha once denedim calisti sadece reallist.wtf deki us i eu yapacaksin..[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 arkadaşın sorduğu şey başka galiba us box alıp onun keyle benim de sormak istediğim bu şimdi şu anda hala çevriliyor galiba ama merak ettiğim arkadaşın babası gidecek amerikaya ve us box alacak şimdiiiii bu key i ne amana kadar convert edebiliriz yani tam boxı alınca blizzard tamam artık convert edilmio eu başlamasına 2 gün kaldı demesin :) patlamaz yani di mi bi bilgisi olan var mı bu key converti hep olcak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ben 2 gun once convert ettim key i hala devam edio bide bu konuyla ilgili bir sey sorucam ben iki gun once key i convert ettim ve form u doldurduktan hemen sonra su mail geldi Hello, Welcome to the European Customer Support for World of Warcraft! We have successfully received your information; we will provide you with the required information to access the European Final Beta as soon as it launches if the information you have provided is correct. You will also be able to play on the European launch of World of Warcraft with your current information. Thank you for joining the World of Warcraft community! Customer Support Team Blizzard Europe simdi iki gun gecmesine ragmen baska bi mail gelmedi.blizzard in harekete gecmesi icin mail mi atmaliyim yoksa oturup beklemeli miyim?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 mail gelcek herhalde bir süre sonra yani 1 hafta sonra gelse de çok farketmez de. server açıldı hadi toplanioz diip formu kaldırırlarsa patlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 http://en.wow-europe.com/Wowsegform/webform.aspx hala devam ediyor.acele etmek en iyisi gibi su durumda[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar