mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hangisi yaw.imzadaki resmler benm.Ama werdiim linktekilerle hc bir alakam yok.gordukce yarılıorm hepsine 1er 1er puan were were :D[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 imzadakiler değil verdiğin linktekiler yaw 8-) bende yarıldım gülmekten.milletin hiç işi gücü yok ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 orda baya warmısh resm hala bitmedi patron kahkahaları duycak gelcek die tırsıom odanın kapısını flam kapadm :D[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gewseksew Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ya beyler madem bi türk yardımlaşması var görünce bi de bana yardim edin lvl 41 Gewsek(Warrior) lvl 38 Manve(Flame/Galcier Mage) Diez/Orc serverindayim. Su zombielerin koordinatları neydi unuttum gene!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci2 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 şaka maka biz clan kurucaz hea yakında olaya bak bayaa kalabalıklaştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gewseksew Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 mrproblem adamim sen tırmanicimiydin ya benden bi tane daha nerden hangi il? Ana sevindirik oldum valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ben istanbuldaym ama su aralar calıshmaya bashladıımdan saga sola gidemiorm.en fazla havalar ii olduunda ballıkayalar a.Bi kac ay oluo tırmanmayalı en son ekim bası bigi olymposta tırmandım o resmde gorduun uzere.orası da gayet guzeldi yerdk patates kızartmasını ierdik birayı sonra rotanın dibine gecerdik bira sigara.masallah ole bi taraftan tırmanıp indikten sonra rotayı tamamlamanın wermish olduu zwkle sigarayı tutturmek hani bsey sigarası daha war ya ona cok benzer :D ytudak da aldıktan sonra egitimi bireysel we arkadah gruplarıyla cıktık faaliyetlere.yuksek irtifayı pek sewmiom eskiden di kısh dagcılıı kısmı ama su son iki senedir kayayla hasır nesirim.[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gewseksew Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 tırmanmak ya var mi ötesi abicim nasil bir stres atma yoludur. Bi de icmisindir birani cikmisindir rotana sonra daha rotanin tepesindeyken ayağını iki büklüm eden lanet şeyleri cikarirsin nasil bi rahatlama o offf ben izmirdeyim daha baslayali 6 ay oldu ama iyi sayilirim en son 6 derece ciktim gidince 6+ calişcam sonra gelsin 7ler insallah ayarlabilirsem subat sonu aladağlar ve bozdaglara kıs tırmanısına gitcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Thadeus, 03 Şubat 2005 02:48 tarihinde demiş ki: bi yerde okudum __Kral__ nick li biri mass le kecon kesip hiç hareket etmeden oturuyomuş yerine.. bizimkiler ne çabuk buldu kohck in yenisini... :P eger konun kendi sitesine bakacak olursaniz göreceksiniz ki adamin biri 3 lü ok atio(oturdugu yerden) bir atista apos ölüyor :) adam haliyle ban yedi(kendine heal da basio)[signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Knixue Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: mrproblem, 03 Şubat 2005 14:35 tarihinde demiş ki: geyk diil mi alın size su siteyi bi ziyaret edin cok geyk http://www.maksimum.com/maksiclub/14subat/oylama.php Adamdaki kompozisyona bakarmısın. Helal olsun valla. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 aşk bu otada konar motada konar lafının gerçek bir göstergesi bu adam. demekki buda aşık olabiliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar