SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 .... fatih ve kızıntıya lvl atlatın beni demişsin. kızıntı ile fatih in ares te oynadığını sonradan hatırladım.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 diezdeler diye dedim ne aresi iice attı senin devreler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 asdwqdfqwed.... *2 saat sonra işe gidiceğini bilmesine rağman yatar*[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hasan sen glave i sevmesende saat 18'den sonra pk da olmazsam sana lvl konusunda yardımcı olurum diezde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Xig. de OnaK.OmaBanaK.O dıye bı arkadas gordum cok guldum :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Hasanmezarci, 03 Şubat 2005 05:01 tarihinde demiş ki: diezdeyiz diye kabahatli miyiz yane yok be hasan.bende diez deyim.akşam 19:00 dan sonra istediğin zaman gel zombilerdeyiz.en iyi lvl atlama yeri.sana her konuda yardım edecem söz.ayıpsın dostum.türk olsun canımı yesin.diezdeki türk arkadaşlarıda beklerim.nickim DReaM_BoY1907 akşam bewkliyorum gel mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 lvl kacsin:D[signature][hline][ code=php ] KNIGHT ONLINE Server Ares,Diez,Xig Lvl 35,32,37 Archer,Mage,Assasian ?>[ /code ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: mxzr, 03 Şubat 2005 11:17 tarihinde demiş ki: lvl kacsin:D banamı didin :-) sen kaç lvl olmamı istiyon???lvl önemli değilki bab.arkadaş çok.ama yinede merak ettiysen 51 mage,37 rogue.. arkadaşlarımın lvlini sormayacaksın dimi :D 60+ var çoğuda 45+ yeterli yani zombiler için.provokla kesiyoz zati :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 diez deyim 18.00 dan sonra mesajlaşalım. Fakat ben orc um. nick VAnGeL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ozmn bu aksam bulurum seni lvl51 mage lvl 47 rogue var ayrica bi ark var 60+ ama girmio kac gundur[signature][hline][ code=php ] KNIGHT ONLINE Server Ares,Diez,Xig Lvl 35,32,37 Archer,Mage,Assasian ?>[ /code ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: mxzr, 03 Şubat 2005 11:55 tarihinde demiş ki: ozmn bu aksam bulurum seni lvl51 mage lvl 47 rogue var ayrica bi ark var 60+ ama girmio kac gundur ok.bana diyosan akşam 7den sonra beklerim buyur gel :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadech Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bakımdaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 O ne be DİEZ 2 server ı kapandımı....Server seçeneklerinde göremedim bile...... Geçi oyuna girmem epey meşakatli oldu acaba bendemi sorun vardı..... Ayrıca telekop a sevgiler tenhada denk getirmiyeyim kendilerini....Şu resser arkadaşlarda olmasa küllüm gittik.... saygılarımla....[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yuh geceden beri kapalı sanırm.umarm aksam ares gelmish olur ben ewe gittigimde[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 diezdeki arkadaşlar dediğim gibi clan party olmazsa. saat 18 den sonra pm atın.yardımcı olayım naçizane warriorumla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ok akşam msg atarım size beyler sagolun. yapabilicegim bişey varsa sizde haber salın 7 cihanda casuslarım var bana iletirler. [Bu mesaj Hasanmezarci tarafından 03 Şubat 2005 13:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hasan orcmusun humanmı.karakterin ne, lvl kaç? ona göre birşeyler yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bende varım lvl 51 lıght mage lvl 47 assasıan var bende yardım ısterım bu arada mage gladrosun bana yardım ederken onada yardım edeceksınız bole pelerınlı sper bişi :D[signature][hline][ code=php ] KNIGHT ONLINE Server Ares,Diez,Xig Lvl 35,32,37 Archer,Mage,Assasian ?>[ /code ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Hasanmezarci, 03 Şubat 2005 04:06 tarihinde demiş ki: lvl 32 - el karus - mage - glacier/lightning paper diil. lvl 40 yapın yeter abi eslantta boss avlicam yetti gari harungalar, lvl 24ten beri harunga kesiyoruz bi halt çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yaw ok toplanalım akşam xp kasalım o halde bende lvl 58 warrior var, buffer bulursak yeter zaten herşeye dalarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 buffer bulurum ben o kolay ama çokta matah bi buffer bulamam oyun içi çevrem sınırlı uodaki gibi samimi olamıyoruz milletle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ya hasan salla lightingi :-) sen glacier-flame veya flame glacier ol.valla bak iyi onlar.lighting ben az gördüm mage.abi nova nova üstüne tanımam. ok vangel akşam görüşelim görelim bakalım senide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 zaten light ı yaratıkları öldürmek için diil yaratıklardan korunmak için seçtim. flame/glacier bi ark var lvl 46 fln ama denk getiremiyoruz vakitleri onunla takılırız diye seçtim lightı. çünkü resist olayı var ya dervish mervish hepsi lightning le dalıyomuş paralyse fln ediyomuş ona karşı bi savunmamız olur en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 geyk diil mi alın size su siteyi bi ziyaret edin cok geyk http://www.maksimum.com/maksiclub/14subat/oylama.php[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ya mrproblem resimdeki sen samdım bian çok korktum 8-) dedim adam ölecek baksana kül tablasına :D adam sigarayı içmemiş yemiş yemiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar