Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bütün bekliyoruz gece olmasını gece oluncada patlıyo namussuz server. fato bi ara veriim şu staffı girde oyuna. hea bu arada söylemeyi unuttum server açılmış eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 GEce gece kola içmeeeeehhhhhh.... BEnim de canım istedi bak şimdi... Kızın1i'ni gördükçe aklıma harpy party'leri geliyo. Deliriyorum ya!!!!!![signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 içim dışım kola oldu zaten anamda yeni başladı yemek yapmaya ıspanaklı bişeyler yapmış öghk geberiyodum yerken yemezsekte papaz oluyoruz kötü olmuş diyemiyoruz sonra yok onu aldın mı bunu topladın mı fırça ye dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kIzIn1i Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 puhahahahahah bak simdi murtaza coco cola reklamı varya köpuruyor lokur lokur bir ses onu bi canlandır hayalinde offfffffffff ve içççççç :) .. Sorma harpyde 2pac ile esas clanda idik ve güzel ex alıoduk bu arada 2pac bayaa ogrenmiş işi prieste bile gerek yok murtaza onun icin olmuyor topluyor :) ama senlen biz cokk harpy yapacagız sen suhu heyacanını bir atsan icinden..[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name : kIzIn1i Nation: MagiCian Race : EL Morad Job : gLacier LvL : 5x cLan : Knights Server: ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yok mu lan beni klanına alıp leader yapıcak adam? cık cık cık yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 server açıldı beyler çok ciddiyim laf arasında kaynadıda. zombie kesicek olan var mı breth te infernoyla fln? acil lvl atlamam lazım şu lvl 33 büyüsünü merak ettim glacierın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ne keyif kaldı ne neşe anasını satim. ne biçim forum bu ya. bi ölüm haberlerini araştırdık neler çıktı. şirazem alt üst oldu. küfretcem yakındır. forum cünupmudur nedir :(:(:(:([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kIzIn1i Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 mezarcı lvl kac char ne?[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name : kIzIn1i Nation: MagiCian Race : EL Morad Job : gLacier LvL : 5x cLan : Knights Server: ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 lvl 32 - el karus - mage - glacier/lightning paper diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 HElecan diil ya valla diyom. 2 defa lag yüzünden geberdim. İnsan ister istemez düşünüyo "ulan ben bişiyleri yanlış mı yapıyorum?" onun tedirginliği var. Harpy Spot boş olduunda gidip biraz çalışsam mı naapsam? Gerçi her öldüümde 840k exp civarı kaybediyorum... öreniriz herhalde :(:([signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Hasanmezarci, 03 Şubat 2005 04:06 tarihinde demiş ki: lvl 32 - el karus - mage - glacier/lightning paper diil. (+)Diez.. dimi?[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: fatihkaraca, 03 Şubat 2005 04:04 tarihinde demiş ki: ne keyif kaldı ne neşe anasını satim. ne biçim forum bu ya. bi ölüm haberlerini araştırdık neler çıktı. şirazem alt üst oldu. küfretcem yakındır. forum cünupmudur nedir :(:(:(:( ben geldikten sonra türemiş herhalde bu herifler , renk kattım foruma valla. forum patlatma , laf sokma olaylarından sonra forum bünyeside dedektiflik yapma olayına bile girdik enimallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kIzIn1i Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Murtaza, 03 Şubat 2005 04:06 tarihinde demiş ki: HElecan diil ya valla diyom. 2 defa lag yüzünden geberdim. İnsan ister istemez düşünüyo "ulan ben bişiyleri yanlış mı yapıyorum?" onun tedirginliği var. Harpy Spot boş olduunda gidip biraz çalışsam mı naapsam? Gerçi her öldüümde 840k exp civarı kaybediyorum... öreniriz herhalde :(:( murtaza sana hergun 100biN defa diyorumki git su provekerleri 2 3 tur izle nereden cekiyorlar nerede duruyorlar nerede heal alıyorlar nerede town yapıyorlar .. dinlemiyorsunki beni[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name : kIzIn1i Nation: MagiCian Race : EL Morad Job : gLacier LvL : 5x cLan : Knights Server: ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 herifler derken kastettiğin benmiyim?[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 diez diez 2 deyim şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 iyi de orada ben totişimi yırtıyorum swift diye. hiç biri Swift vermiyo. verse gidecem peşlerinden *kıvırır*[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kIzIn1i Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 söz murtaza sen öğrenene kadar swiftlerini verdiricem sana yeterki >>>>>> *kıvırma* :)[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name : kIzIn1i Nation: MagiCian Race : EL Morad Job : gLacier LvL : 5x cLan : Knights Server: ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: fatihkaraca, 03 Şubat 2005 04:08 tarihinde demiş ki: herifler derken kastettiğin benmiyim? intihar etti fln olayını kolpalayan fallen angel tipi adamları diyorum. bu arada oyunda nickim xUnholyx şu an içiin. demin zombielere giderken dragon tooth çıkmış onu kesenlere yardım ettim 2000 xp verdi. bayaa zormuş mereti kesmek. ee hadi kizin1i yada fatih lvl 33 yapıcak mısınız beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kIzIn1i Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ben yatıyorum girmedim bile oyuna iyi geceler başka bir akşam inşallah.[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name : kIzIn1i Nation: MagiCian Race : EL Morad Job : gLacier LvL : 5x cLan : Knights Server: ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hehehe peki :))[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 neyse sallayın ozmn lvl 33 büyüsünü merak etmiştim sadece kasarız o kadarda yapmadıgımız iş diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Hasan sen arestesin dimi?[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yok diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 :D tmm a.q lvl atlatıcaktm sırf senin için yarın oyun oynicaktm iyilk yapasm geldi onu bile kaçırdın.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 diezdeyiz diye kabahatli miyiz yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar