mxzr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 oldur demelerinde bisey yok sinirlenmisler adama yani haklilar adam ssevinmis kanser olduguna[signature][hline][ code=php ] KNIGHT ONLINE Server Ares,Diez,Xig Lvl 35,32,37 Archer,Mage,Assasian ?>[ /code ]
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 olm versenize şu linki olayın aslını bi ögreniim
mxzr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=109805[signature][hline][ code=php ] KNIGHT ONLINE Server Ares,Diez,Xig Lvl 35,32,37 Archer,Mage,Assasian ?>[ /code ]
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 takvimin internet sitesinde böyle bi haber bulamadım... http://www.takvim.com.tr/2005/01/31/[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Murtaza, 03 Şubat 2005 03:05 tarihinde demiş ki: LEAAN Burning skeletonlara dalıyoduk mis gibi. Hatta şöyle de bi olay yaptık 10. katta.... 13 teydik olm la :-p[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 BEn de bulamadim + Forumda ilgili topic'e baktıımda ayın 27'sinden itibaren böyle bir haberin geçmediği söyleniyor..[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Knixue Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Burning skeletonlardan +9 jewelery buldunuz mu hiç? PS: Arkadaşın öldüğüne inanmıyorum. Ha eğer gerçekten öldüyse Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin.
kIzIn1i Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 diğer sayfaya tarihlerle ilgili bişi yazdım ama ne kadar doru acaba fatih? cok ilginc yarım saat once demiş lvl kastırın yarım saat sora kanser oldunu ogrendini yazmıs :([signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name : kIzIn1i Nation: MagiCian Race : EL Morad Job : gLacier LvL : 5x cLan : Knights Server: ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yalan lan bu allahın belası herif kurguyu fln güzel yapmışta tamamlayamamış. ayrıca yazısına baktım aynı agızla yazıldıgı belli vurgular fln hep haykırış şeklinde. manyak mıdır nedir milleti kandırıyo. kaldıki haberdede çocugun yaşı 9 olarak gösteriliyor ne bir intihar ne bir cinayet var. babası ölmüş çocugunda ilik nakline ihtiyacı var. gelde küfür etme şimdi bu herife.
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 O benimde kafama takıldı arzu.. Ne olursa olsun. Kanser kelimesi bile tüylerimi diken diken ediyor :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Vücudum soğudu iki dakika içinde. Böyle sandalyeye zımbalandım kaldım. Bu kadar iğrenç bişe olamaz. Eğlenceli olucağını mı zannediyo anlamadım ki???[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 NEerede 13 deydik lan?? O SS alındığında sen Goblinlere yem oluyodun. Yerden Gobli moklarını topluyodun. 10 kattaydık o sırada.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 La burning skeleton kesioduk. 10. katta kıçıma ok girdi demişsin bende öyle anladım napim. Ayrıca staffsız sen git goblin kes bakim :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bu arzu denilen kıvrak hanginiz?
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 FATİH aslında şu daha güzel bi foto :D MUHAUHAHAHUAUHAUHAUHUUAH Ulan çok komikmiş beahhhhhhh[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif][Bu mesaj Murtaza tarafından 03 Şubat 2005 03:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 kIzIn1i.. Kendisi kardeşim olur. Bilgilere arz edeyim :-)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.
kIzIn1i Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: fatihkaraca, 03 Şubat 2005 03:34 tarihinde demiş ki: O benimde kafama takıldı arzu.. Ne olursa olsun. Kanser kelimesi bile tüylerimi diken diken ediyor :( haklısın fatih diken diken oluyor insan :( :( :( said: kIzIn1i, 03 Şubat 2005 03:43 tarihinde demiş ki: ya yazı saatleri cok sacma lvl kasmadan bahsediyor yarım saat sonrada kanser oldunu ogreniyor ama boşverin arkadaslar ölmediyse hayatında basarılar öldü isede allahdan rahmet sevdiklerine sabır ihsan eylesin mekanı cennet ruhu sad olsun.. konu kapanmıstır pls... [signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name : kIzIn1i Nation: MagiCian Race : EL Morad Job : gLacier LvL : 5x cLan : Knights Server: ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Allaaaaan manyakları. Lam ne manyak bi clana mensubum lam ben :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 EVET :D Peki bitti mi?? Yooooooo[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif][Bu mesaj Murtaza tarafından 03 Şubat 2005 03:52 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Murtaza tarafından 03 Şubat 2005 03:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 lan meger kızın biriymiş nicki kaç gündür kızıntı diye okuyorum bende aranızda gay fln var ona arzu diyosunuz sanıyodum.
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Hasanmezarci, 03 Şubat 2005 03:51 tarihinde demiş ki: lan meger kızın biriymiş nicki kaç gündür kızıntı diye okuyorum bende aranızda gay fln var ona arzu diyosunuz sanıyodum. Mahahahahah.. Kardeşime ilk kızınTı diyen sen deilsin :D :-p[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ne bilim fato öyle okuduk bi an hea bu arada clan arayışlarım devam ediyo diezde varsa şanıma yakışan bi guild giricem .
kIzIn1i Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 koptum gece gece 2. kızınTı dien ve kIzInTI olaraq goren kishi :P ben bi sigara ve cola yapip uyucam artık server gelsede uyucam gelmesede uyucam[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name : kIzIn1i Nation: MagiCian Race : EL Morad Job : gLacier LvL : 5x cLan : Knights Server: ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Muhahahahahahahah bi de yazmış, "Kim bu kıvrak" diye Mhuahahahaha ulan gece gece yarıldım yaaaaaaaaa :D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
kIzIn1i Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 kafama takıldı fatih sence kIzIn1i ile kIzInTI arasında daglar kadar fark yokmu yoxa bunlarin goslerimi bosuk?? :PpPPp[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name : kIzIn1i Nation: MagiCian Race : EL Morad Job : gLacier LvL : 5x cLan : Knights Server: ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
Öne çıkan mesajlar