Lonely Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Server düzelene kadar geyikleri burda yapalım konuları patlatmayalım :D Bu sırada size bi ss hazırlıcam onu yollicam.. Dumur olcanız . "oha lan" diyceniz...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bi yerde okudum __Kral__ nick li biri mass le kecon kesip hiç hareket etmeden oturuyomuş yerine.. bizimkiler ne çabuk buldu kohck in yenisini... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bu arada çakal kral nova atıyomuş lvl 60+ yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 onu bende çözemedim rogue lar fln orda macroya bırakıyomuş fln? otoloot yok ama heriflerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=109799 ne geyigi abicim? bi tek kendi konularınızımı okuyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yezz fatih buraya katılıorm yoksa patlat patlat nereye kadar.daha geleli bir hafta olmadı patlattıgınız konularn haddi hesabı yok ustune ustluk beni de alıstırdınız.aksam olnca ish boyle beynimi cimciklemeye bashlaynca foruma girip konu patlatasn gelio yaw :)[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bu serverlar habıre cokuyoo kıl oldumm walla ama geyk olsun dıyoanız tmm.Iyıdır yolla ss lerı bıze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ii de simdi zamanımıydı yaww ne guzel deru da yuzde yapıodm.Level 50 lerde level yapıom denilmio insan yuzde bir ble alnca cok sewinio wla :) sonra gittim brethe tam manner iicn kacıodm ii yurekli sewecen babacan bir karakter olmak lazm di mi.manner sart :D[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 beyler bu serwerlar ne zaman aclr bugun acılır dımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Buzk, 03 Şubat 2005 02:50 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/view.php?id=109799 ne geyigi abicim? bi tek kendi konularınızımı okuyosunuz. :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kIzIn1i Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 en iyisi uyumak erkenden uyusunlar dinlensinler die kapatılmıs hadi bai bai sevgi ile kalın ben uyudum :)[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name : kIzIn1i Nation: MagiCian Race : EL Morad Job : gLacier LvL : 5x cLan : Knights Server: ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ben inanmıyorum o adamın öldügünede neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 evt içiğme bir burukluk düştü idi zaten gidip yatayım mı diye düşünüp duruyom. Yağmurda deli gibi yağmasa gidecem yatacam valla sıcacık yatağıma.[signature][hline] World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 47+ Total Played: just ~3 weeks Clan:ImanGucu SAOLASIN TELEKOM 2 haftada 46 oldum 1 haftada 2 lvl alamadım... Server Durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yaw dun aksam beni dogradı cz de ama tabi karakteri alan biri olmsuhtur neyse.arkadashlar yarın ishe kalkması lazm birilerinin son birkez pazar acmak icin server a baglanmayı deneyip yattım ii geceler[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ne cz si abicim adam lvl 30 anca vardı ne czsi. İnanıp inanmama gibi bi lüksümüz yok zaten,adam aramızdaydı bizden biriydi,öldü dendi, ölmedigini,öldügünü ispatlıcak birsey yok artık,en azında 15 dk adam gibi konu acılır yani bu kadarmı neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 arkadashlar pardon o dark_angel dı beni indiren. tekra bash saglıgı diliorm we gidiorm[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 geyik diye gelmiştim yanlış mı oldu? taziye forumu mu burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Buzk, 03 Şubat 2005 03:00 tarihinde demiş ki: ne cz si abicim adam lvl 30 anca vardı ne czsi. İnanıp inanmama gibi bi lüksümüz yok zaten,adam aramızdaydı bizden biriydi,öldü dendi, ölmedigini,öldügünü ispatlıcak birsey yok artık,en azında 15 dk adam gibi konu acılır yani bu kadarmı neyse. 26 ocakta kanser olduğunu öğreniyor, bugün ölüm haberi çıkıyor.. Pek inandırıcı gelmedi. Ama her şekilde üzüldüm. Eğer gerçekten vefat ettiyse çok çok üzülürüm. Ama böyle bir şaka yapıyorsa yine çok çok üzülürüm. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Susayım en iyisi...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ben kendini oldurmus gibi anladim tedaviyi red edince fln ailesile sorun yasayip kendisini oldurmus olabilir bakin diorum ben bilmiorum baska yerde gorduum topigi gosterdim size benden bulmain sonra yok oldu dedin olmemis iste fln die[signature][hline][ code=php ] KNIGHT ONLINE Server Ares,Diez,Xig Lvl 35,32,37 Archer,Mage,Assasian ?>[ /code ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 LEAAN Burning skeletonlara dalıyoduk mis gibi. Hatta şöyle de bi olay yaptık 10. katta....[Bu mesaj Murtaza tarafından 03 Şubat 2005 03:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 off ne party vardi yapilir mi bu be. exp'ler havada ucu$uyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: fallen_angle, 31 Ocak 2005 03:11 tarihinde demiş ki: lanet olsun hepinize 27 sinde son threadini attıktan sonra öldürdü kendini can. inanmayan alsın takvim gaztesini bulup baksın. kaldırdık bugün. allah belanızı versin. öldür demişssiniz kendini insan tedavisi için ugrasır. lanet olsun hepinize! umarım ona öldür kendini diyip tedaviye ikna etmeye çalısmayan, umut aşılamayan herkezin en sevdigi kişilerin basına gelir.. lanet olsun lanet olsun mert... İnanıp inanmamak tabiki sizin elinizde,sadece saygı göstermesi gerekiyor herkesin,yada ben öyle düsünüyorum. Ölmediyse zaten burada artık işi olmıycaktır,ama öyleyse en azından ne biliyim biraz daha insanlar az heyecanlı olmalı. Valla acıkcası deminden beri acılmıs ve uplanmıs bi iki konu var hepsine 155 er tane küfür yazdım sonra sildim ok e basmadan. Uzatmıyorum sizde haklısınız,hadi oyununuza bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ben o konuyu ciddi kaçırmışım. Kopuk kaldım. Moralim bozuldu. Görüşürüz yarın.. :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bu yazı yeterince inandırıcı geldi bana , şu topicin linkini versene büzük bide ben bakiim kim öldür demiş ona göre basıcam 2 küfür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 küfür basana kadar, takvimin internet sitesine bak.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar